Leuke cadeau voor mannen, 15 tips!

cadeau voor mannen

Hier ben ik zo slecht in hè, een cadeau voor mannen uitzoeken! Ik heb een vader, een broertje en een jongen waar al een tijdje mee ga. En elke keer vind ik het weer lastig om een leuk cadeau uit te zoeken. Wat geef je precies voor cadeau aan een man? Als ik vraag wat diegene graag wil hebben krijg je standaard het antwoord ‘ik heb geen idee’, ‘maakt me niet uit’ of ‘ik hoef niks’. Nee, dat is lekker duidelijk en schiet je ook echt mee op!

Vorige week was ‘mijn scharrel’ jarig en ik wilde hem wel iets geven. Vorig jaar gaf ik een pakketje met speciaal bier en met Valentijnsdag had ik een ander bierpakket gegeven. Je houdt van bier of niet ;) Nu vond ik dat een beetje standaard en ik ging op zoek. Uiteindelijk kwam ik uit op een bon om met z’n tweetjes uit eten te gaan. Zouden we al een tijdje doen en dat komt er nu dus van :)

Foto: Shutterstock

Leuk cadeau voor mannen, wat nog meer?

En wat is nog meer een leuk cadeau voor mannen? Nou, daar heb ik even over nagedacht en deze ideetjes heb ik voor je op een rij gezet. Niet alles zal ik zijn straatje zijn, maar ik denk wel dat je hier in ieder geval minstens één leuk cadeau uit kunt halen!

De cadeau tips voor mannen

1. een bierpakket met speciaal bier
2. een boekje met zelfgemaakte ‘waardebonnen’
3. een weekend weg naar keuze
4. een bon om samen uit eten te gaan
5. leuke kleding samen uitzoeken
6. kook eens een paar keer lekker voor hem
7. een verzorgingspakketje met lekkere parfum, douchegel en scheerschuim
8. kledingpakketje met sokken, boxershorts en een of twee t-shirts
9. laat een mooie foto van jullie samen op canvasdoek afdrukken
10. koop samen een huisdier
11. als hij rookt, stel dan een leuk pakketje samen met sigaretten en een leuke aansteker
12. pakket om zelf bier te brouwen
13. een bon voor een bierproeverij
14. als hij sigaren rookt een paar iets duurdere luxe sigaren
15. een warme badjas met een leuke afbeelding of tekst

Dit zijn de ideetjes waar ik op kwam!

Lees ook:
Moederdag, wat geef jij op 14 mei 2017? 3 tips!
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
World Letter Writing Day – groot pakket van Viking
5x to do op Ibiza

Weet jij een leuk en origineel cadeau voor mannen?
Geverifieerd door MonsterInsights