5x Makeup Revolution cream lipstick uit de Lip Advent Calendar

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar

En nu is het tijd voor de 5 Makeup Revolution cream lipstick die uit de Lip Advent Calendar komen. De liquid lipsticks en matte lipsticks heb ik al laten zien en hierna alleen nog de lip penselen. Cream lipstick vind ik wel heel erg mooi, maar matte lipsticks hebben op een of andere manier toch net iets meer mijn voorkeur. Deze lijken bij mij in ieder geval langer te blijven zitten. De Makeup Revolution cream lipstick kleuren die in de kalender zitten zagen er wel heel erg mooi uit dus ik kon niet wachten deze ook op de foto te zetten en te testen op mijn lippen. In dit artikel vind je het resultaat. Wederom heb ik lekker geen make-up op behalve de lipstick. Zelf heb ik daar geen moeite mee :)

Makeup Revolution cream lipstick

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar 1
makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar swatches

Sweet Talk – Secret – Seduce – True – Charm

Deze 5 cream lipsticks zien er qua uitstraling net zo mooi uit als de andere verpakkingen. Je ziet aan de onderkant de mooie kleuren en de zwarte huls heeft weer prachtige rosé gouden letters.  Bij de swatches die ik maakte merkte ik gelijk dat de lipsticks heel romig aanvoelde en makkelijk kleur achterlieten op mijn arm. Kijk, dat wil ik natuurlijk ook op mijn lippen. Ik ging aan de slag en heb van elke lipstick een foto gemaakt met het product op mijn lippen.

Sweet Talk

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar sweet talk
makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar sweet talk

Sweet Talk vind ik een hele mooie oudroze kleur die heel erg fijn aanbrengt, voelt lekker romig aan en de dekking is ook goed te noemen. Ja, deze vind ik wel leuk en niet te opvallend. Zou zo een alledaagse lipstick kunnen zijn.

Secret

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar secret
makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar secret

Deze lipstick met de naam Secret is iets donkerder en koeler. Deze dekt ook goed en voelt ook romig aan. Ook dit is een mooie alledaagse lipstick als je het mij vraagt.

Seduce

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar seduce
makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar seduce

Seduce is echt prachtig en ook een van mijn favorieten van deze 5 Makeup Revolution cream lipstick kleuren. Van dit soort kleuren hou ik erg en vind ik erg mooi staan voor een avondje uit. De dekking is goed, alleen lijkt het op de foto niet zo mooi egaal. Was mij nog niet opgevallen in het ‘echie. Deze lipstick is ook weer erg fijn aanbrengen.

True

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar true
makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar true

True is een bruine kleur die zelf niet mijn voorkeur heeft, maar dat is puur persoonlijk. De dekking is wel goed en ook is deze weer heel fijn om aan te brengen omdat hij zo romig aanvoelt.

Charm

makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar charm
makeup revolution cream lipsticks lip advent calendar charm 1

Charm is niet een kleur die ik zelf snel zou dragen. De dekking is wel goed en brengt fijn aan, maar hij is mij te licht en te roze. Niet heel erg barbie roze, maar ook deze laat ik liever liggen.

Deze Makeup Revolution cream lipstick kleuren vind ik eerlijk gezegd fijner dan de liquid varianten die ik gisteren online zette. Ze brengen fijner aan en ook dekken de kleuren gewoon veel beter en mooi egaal. Als een lipstick niet egaal dekt dan ziet het er al snel erg rommelig uit en dat is niks. Deze raad ik dus zeker aan! Al met al ben ik tot nu toe nog wel erg tevreden met de adventskalender van Makeup Revolution :)

De Makeup Revolution Lip Advent Calendar kocht ik bij Boozyshop voor €34,95 en op het moment van schrijven is deze €29,95.

Wat is jouw favoriete kleur?

Lees ook:
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
Jeffree Star Gemini
7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews
L’oreal Julianne’s delicate rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *