7x Makeup Revolution liquid lipstick en lipgloss uit de Lip Advent Calendar

by Mariska

Van de Makeup Revolution Lip Advent Calendar heb ik al de 5 matte lipticks laten zien en nu de tijd oor 7 liquids. Makeup Revolution liquid lipstick en lipgloss zul je in dit artikel vinden en natuurlijk de swatches daarvan. In totaal zijn het er 7 en ik heb ze dus allemaal in dit artikel gedaan, anders worden het allemaal losse artikelen en dat vind ik wat overdreven. Bij het uitpakken vond ik de kleuren in ieder geval prachtig die in de Makeup Revoluton Lip Advent Calendar zitten. Maar of de kleuren mooi zijn dat is natuurlijk niet het enige. Zijn de liquid lipsticks en lipglosses ook fijn in gebruik zoals ik verwacht? Dat ga ik je vertellen!

Makeup Revolution liquid lipstick en lipgloss

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar swatches

Cabaret – Flex – Recollect – Memory – Stretch – Dancer – Motion

En dit zijn de Makeup Revolution liquid lipstick en lipglosses bij elkaar. In totaal 7 stuks. Cabaret is een mooie metallic lipgloss en Danger viel mij ook direct al op. 2 prachtige, donkerrode metallic producten. Ik had de hoop dat deze mooi zouden dekken. Ook Recollect trok mijn aandacht omdat hij zo mooi donker is. Donkere kleuren vind ik persoonlijk toch altijd net iets mooier dan de lichte kleuren. Maargoed, je kunt niet alles hebben dus ik heb ze natuurlijk op mijn lippen gesmeerd en swatches gefotografeerd. Op de foto’s waar ik met mijn gezicht op sta heb ik verder geen make-up op gedaan. Vond ik niet nodig en zo komt de kleur beter uit. En nee, ik schaam me niet voor mijn ‘kale’ gezicht :)

Cabaret

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar cabaret
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar cabaret

Cabaret is een glitter liquid lipstick en ik had gehoopt dat hij goed zou dekken en en mooie dekkende metallic kleur op mijn lippen zou achterlaten, maar helaas. De dekking is niet goed en heeft de substantie van een lipgloss. Dat zie je er ook wel een beetje van af als ik eerlijk ben. Niet mijn ding.

Flex

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar flex
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar flex 1

Flex is wel een lipgloss en ik ben nu eenmaal niet zo’n fan van lipgloss. De kleur vind ik ook wel wat te licht en niet bij mij passen.

Recollect

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar recollect
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar recollect

Recollect is een matte liquid lipstick en ik had zó gehoopt dat deze ook goed zou dekken en egaal zou aanbrengen. Een mooie donkerrode kleur vind ik namelijk fijn. Dit lijkt nergens naar als je het mij vraagt. De dekking is slecht, hij dekt niet mooi egaal en het is zo ‘liquid’ dat het niet heel gemakkelijk aanbrengt. Zo jammer! Deze had zo mooi kunnen zijn.

Memory

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar memory
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar memory

Memory is ook een matte liquid lipstick en dat vind ik wel een fijn product. Deze kleur vind ik me echter niet staan omdat hij te koel is en te licht. De dekking van Memory is op zich wel goed te noemen en hij brengt fijn aan.

Stretch

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar stretch
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar stretch

Stretch is een lipgloss in een barbie roze kleur. Wat mij opvalt is dat deze nog best wel wat kleur achterlaat op m’n lippen, maar helaas is dit ook niet mijn kleur. Barbie roze is niet mijn ding en lipgloss ook niet, dus jammer genoeg ga ik deze niet dragen.

Dancer

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar dancer
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar dancer 1

Dancer is een glitter liquid lipstick en vind ik veel beter dan Cabaret. De dekking van Dancer is beter en echt metallic. Een mooie donkerrode kleur die een metallic laag op je lippen brengt. Over deze ben ik wel meer tevreden hoewel de dekking wat egaler had mogen zijn.

Motion

makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar motion
makeup revolution liquid lipstick lipgloss lip advent calendar motion 1

Motion is weer een lipgloss in een roest bruine kleur. Een roestbruine kleur vind ik niet mooi, maar een donkerbruine kleur wel. Ik vind eigenlijk maar bepaalde bruine tinten mooi. Deze lipgloss heeft op zich nog wel veel pigment en dekt ook goed. Maar je moet van lipgloss houden omdat het natuurlijk best een kleverige substantie kan zijn.

Al met al ben ik over deze Makeup Revolution matte lipstick en lipgloss niet echt te spreken. De lipgloss is gewoon niet mijn ding en de kleuren waarvan ik dacht dat ze heel mooi zouden zijn dekken niet mooi en egaal. Erg jammer. Nu heb ik nog de lip penselen en andere lipsticks die nog online gaan komen dus hopelijk ben ik daarover meer te spreken :)

De Makeup Revolution Lip Advent Calendar is nu in de aanbieding, maar mocht je meer van oogschaduw houden dan is de Makeup Revolution NYE Countdown Calendar misschien wel iets voor je.

Lees ook:
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
Jeffree Star Gemini
essence longlasting lipgloss matt Velvet Rose
Essence lipgloss Baby dolls favourite

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?