Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)

makeup revolution it eats you up matte candy yum yum dupe

Jullie hebben gelezen dat ik een tijdje geleden een bestelling bij Boozyshop had geplaatst met producten die ik graag wilde testen maar ook zelf wilde gebruiken. Een daarvan is Makeup Revolution It eats you up matte lipstick waarvan ze zeggen dat het een dupe is van MAC Candy Yum Yum. Zelf heb ik Candy Yum Yum niet maar vond hem er altijd wel super vet uitzien op foto’s. Vandaar dat ik hem bestelde. Vandaag ga ik hem aan jullie laten zien, ik als make-up beginner 😉

Lees ook: 7x prachtige Makeup Revolution London + korte reviews

Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)

Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
Makeup revolution it eats you up matte (Candy YumYum dupe?!)
makeup revolution it eats you up matte candy yum yum dupe

En dit is Makeup Revolution it eats you up matte! Hij is er trouwens ook in het ‘niet mat’, maar matte vind ik op zich wel mooier en daarom bestelde ik deze. Hij zit in een mooie zwarte glanzende huls met daarop rosé gouden letters en een rosé gouden rand. Aan de onderkant vind je een rand waardoor je de kleur kunt zien en helemaal onderop zie je de sticker met de naam in de kleur van het product. Vind ik leuk! Dit soort verpakkingen vind ik er nog best chique uitzien eigenlijk. Mooie zwarte glimmende huls met rosé gouden details. Ja.

makeup revolution it eats you up candy yum yum dupe 4 | DoorMariska

En dit is de swatch van ‘its eat you up matte’ op mijn hand. Eigenlijk had ik gehoopt dat hij net wat dekkender zou zijn dan hij daadwerkelijk is. Er komt op zich wel genoeg product vanaf, maar het had toch wel beter gekund.

makeup revolution it eats you up candy yum yum dupe 5 | DoorMariska
makeup revolution it eats you up candy yum yum dupe 7 | DoorMariska

En dit is hoe ‘it eats you up matte’ eruit ziet op mijn lippen. Wat me opviel is dat je je velletjes er best wel doorheen ziet. Dat is dus oppassen en je kunt het beste met een lip scrub dit van tevoren behandelen. Of met een tandenborstel, dan helpt ook 😉 Zoals ik al zei viel het pigment op mijn hand al een beetje weg en op mijn lippen is hij ook niet heel erg fel, wat ik wel had gehoopt eigenlijk. Neemt niet weg dat ik hem wel leuk vind en blij ben dat ik hem heb aangeschaft 🙂 Een grote kop thee (of twee) overleeft hij prima, maar na een hapje zou ik hem even bijwerken.

Je kunt Makeup Revolution It eats you up matte kopen bij Boozyshop voor €3,95. Pluspunt van Boozyshop: als je op een doordeweekse dag besteld voor 12:00, heb je het dezelfde avond al in huis 🙂 , anders de volgende dag.

Oh ja, ik ben dus echt vet trots op m’n foto’s, haha, vind ze echt super mooi gelukt 🙂 !

Lees ook:
Makeup Revolution is nu verkrijgbaar in Nederland!
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook