20 redenen waarom de lente leuk is!

lente

Oh ik kan niet wachten tot het weer lente is! Normaal word ik zelf altijd een beetje simpel van mensen die constant maar lopen te zeiken over het weer maar ik kan nu echt niet wachten tot het weer wat mooier wordt en het ook vooral iets warmer wordt. Eigenlijk heb ik het altijd wel koud en daarom vind ik het gewoon fijn als het wat warmer is. Ook niet té warm want dan krijg ik ontzettende hoofdpijn en voel ik me niet fit. 21 maart is het alweer lente en ik kijk er enorm naar uit kan ik je vertellen. Daar heb ik verschillende redenen voor… check:

20 redenen waarom de lente leuk is!

1. Het is warmer
2. De vogeltjes fluiten
3. De natuur krijgt meer kleur
4. Het is langer licht in de avond
5. ’s Morgens is het eerder licht, heerlijk zo bij de bushalte
6. Over het algemeen zijn mensen vrolijker
7. Alle lammetjes die weer in de weilanden springen
8. De terrasjes zijn weer gezellig
9. Het is beter vertoeven op het strand met een wandeling
10. Je kunt lekker barbecueën
11. Kleding kan buiten drogen ipv in de droger
12. Je kunt heerlijk lekker je dekbed laten luchten buiten
13. Fijn met het raam open slapen en de geluiden van vogels, eenden en kikkers horen
14. Je kunt langer foto’s maken op de dag
15. Je komt frisser je bed uit doordat het al licht is
16. Je gaat sneller buiten een rondje om als het mooi weer is
17. De mooie nieuwe nagellak kleuren
18. Je pakt sneller de fiets ipv de auto
19. Je hoeft geen dikke kleding meer aan
20. Lush heeft nieuwe producten

En dit zijn de dingen die ik heel leuk vind aan de lente! Nu wil ik niet zeikerig overkomen over het weer dat het nu is. Die maartse buiten hebben natuurlijk ook wel weer wat ;) Van volop zon, naar hagel, regen, regenboog en weer zon. Vooral leuk als je binnen zit natuurlijk, maar ik vind het ook wel gezellig.

Lees ook:
5x to do op Ibiza
Wat kocht ik op Ibiza?
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!
WIN: hangmat of hangstoel

Wat vind jij het leukste aan de lente?
Geverifieerd door MonsterInsights