WIN: hangmat of hangstoel

hangmat 1

Krijgen jullie ook zo’n zin in de zomer door dit mooie weer van de afgelopen dagen? Ondanks dat het natuurlijk best koud is, is de zon wel heel erg fijn! Laatst ontving ik een email met de vraag of ik iets wilde testen, een hangmat of een hangstoel. Super leuk idee, maar ik heb daar helaas geen plek voor. Vind ik enorm jammer want zo’n hangmat lijkt mij echt heel erg rustgevend. Ik mag in totaal drie winnaars kiezen die kunnen gaan genieten van zo’n mooie hangstoel of hangmat.

De hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat of hangstoel is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangstoel.
Om de katoenplanten te laten groeien worden er namelijk veel pesticiden gebruik. Iets wat schadelijk kan zijn voor onze prachtige wereld. Door toch nog een gedeelte katoen te gebruiken zijn de producten net zo fijn als een 100% katoenen versie.

WIN: hangmat of hangstoel

hangmat

Op de foto hierboven zie je een kleine greep uit de soorten hangmatten en hangstoelen die zij verkopen. Op de website vind je er nog veel meer, waar jij, als je als winnaar gekozen wordt, uit mag kiezen! Ze hebben allemaal hele vrolijke kleurtjes en daarvan op zich word je al vrolijk vind ik. Kun je het je voorstellen dat jij van de zomer in de zon ligt in zo’n relaxte hangmat? Ik vind het dan ook super leuk dat ik maar liefs drie winnaars mag kiezen van hangmatgigant .

Wat moet je doen?

– laat een reactie achter en geef aan waarom jij zou willen winnen
– volg mij op Facebook en/of op Bloglovin

En dit was het, meer hoef je niet te doen. Dat houdt het lekker makkelijk! Je mag me natuurlijk op extra kanalen volgen die je ziet in de authorbox, maar is niet verplicht. Je kunt meedoen tot en met zondag 27 maart! De winnaar zal ik per e-mail benaderen.

Lees ook:
Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)
Lucky List #5
Tip: energieleverancier kiezen met korting of cadeau