WIN: hangmat of hangstoel

Krijgen jullie ook zo’n zin in de zomer door dit mooie weer van de afgelopen dagen? Ondanks dat het natuurlijk best koud is, is de zon wel heel erg fijn! Laatst ontving ik een email met de vraag of ik iets wilde testen, een hangmat of een hangstoel. Super leuk idee, maar ik heb daar helaas geen plek voor. Vind ik enorm jammer want zo’n hangmat lijkt mij echt heel erg rustgevend. Ik mag in totaal drie winnaars kiezen die kunnen gaan genieten van zo’n mooie hangstoel of hangmat.

De hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat of hangstoel is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangstoel.
Om de katoenplanten te laten groeien worden er namelijk veel pesticiden gebruik. Iets wat schadelijk kan zijn voor onze prachtige wereld. Door toch nog een gedeelte katoen te gebruiken zijn de producten net zo fijn als een 100% katoenen versie.

WIN: hangmat of hangstoel

hangmat

Op de foto hierboven zie je een kleine greep uit de soorten hangmatten en hangstoelen die zij verkopen. Op de website vind je er nog veel meer, waar jij, als je als winnaar gekozen wordt, uit mag kiezen! Ze hebben allemaal hele vrolijke kleurtjes en daarvan op zich word je al vrolijk vind ik. Kun je het je voorstellen dat jij van de zomer in de zon ligt in zo’n relaxte hangmat? Ik vind het dan ook super leuk dat ik maar liefs drie winnaars mag kiezen van hangmatgigant.

Wat moet je doen?

– laat een reactie achter en geef aan waarom jij zou willen winnen
– volg mij op Facebook en/of op Bloglovin

En dit was het, meer hoef je niet te doen. Dat houdt het lekker makkelijk! Je mag me natuurlijk op extra kanalen volgen die je ziet in de authorbox, maar is niet verplicht. Je kunt meedoen tot en met zondag 27 maart! De winnaar zal ik per e-mail benaderen.

Lees ook:
Pickwick Tea Topics #7 (favoriete ijssmaak en avondmens?)
Lucky List #5
Tip: energieleverancier kiezen met korting of cadeau

 

 

COMMENTS

 • Ik zou dolgraag wegdommelen in zo’n hangmat! Vooral aangezien ik deze vakantie in Nederland moet blijven doordat we gaan verhuizen. Leuk voor in het nieuwe huis! πŸ™‚

 • Wat super leuk! ik doe graag mee, krijg meteen zin in de zomer met al deze mooie kleurtjes πŸ™‚

 • Het zou geweldig uitkomen op mijn nieuwe balkon nu ik net verhuisd ben! Even relaxen na al die drukte…

 • Ik doe graag mee en zou de hangstoel op mijn nieuwe (nu nog saaie) dakteras. In de winter zou ik hem lekker binnen hangen. Superleuk ook voor de kids

 • Wat zou het fijn zijn om in de tuin en straks op de camping te genieten met een goed boek en lekker te ontspannen.

 • Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee, omdat ik net een huisje heb gekocht met mijn vriend. Ik denk dat deze hangmat ons tuintje nog gezelliger en vrolijker zal maken.

  Liefs, Lise

 • Heerlijk een hangmat! Vooral omdat we dit jaar niet op vakantie kunnen gaan en de zomer in onze eigen tuin zullen doorbrengen β™‘β™‘

 • Ik doe graag mee!
  Het lijkt me heerlijk om in lekker te relaxen in een hangmat deze zomer!
  ik heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 • wat een super gave actie, ik woon sinds een tijdje op mijzelf en mijn balkonnetje is nog 1 groot saai stuk beton. omdat ik niet zo veel ruimte heb zo een hangstoel echt ideaal zijn!

 • Wij zijn bezig om de tuin te veranderen. Hardstikke leuk zou je denken. Ja, voor ons is het heel leuk, maar voor een autistisch jongetje heeft dit een hele impact. Ik gun hem zijn eigen plekje in de nieuwe tuin, waar hij heerlijk even kan wegdromen in zijn eigen wereldje.

 • super leuk! ik doe zeker mee. ik ben al een tijdje opzoek naar een hangstoel/hangmat van goede kwaliteit en die er ook nog eens super leuk en vrolijk uit zien! perfect dus:)

 • Een fijne hangmat lijkt me heerlijk relaxed, en we hebben er echt een perfect plekje voor. Laat de zomer maar komen, zo’n zin in!

 • Wauw! Ik zie mezelf al zitten/hangen in zo’n heerlijke hangstoel! In de achtertuin met een boek in de eerste lentezon, en van de zomer gaat ie dan natuurlijk mee naar een zuid- Europese camping…. Alleen van het idee al wordt ik reuze relaxed…. heerlijk!

 • Leukleuk! die zou ik dolgraag willen winnen!
  wie weet ben ik wel de lucky one wie een hangmatje mag gaan innen!
  ideaal voor deze zomer en ik ben niet meer uit me hangmat te sleuren!

 • Zou super tof zijn voor op ons balkon! we hebben geen tuintje maar wel een heel relaxed balkon met uitzicht op de zee…..al gaan we dit jaar niet op vakantie in de hangmat op ons balkon neem ik de vakantie mee naar huis hihi! coctailtje erbij en klaar is kees! duimen maar

 • Wauw wat een super toffe winactie! Onze oude hangmat is helaas kapot, en daarom zou ik het heel erg leuk vinden om een nieuwe hangmat (of hangstoel) uit te zoeken. Nu het beter weer wordt, heb ik steeds meer zin om naar buiten te gaan en lekker in het zonnetje te zitten. Mijn vader is bijna jarig (en omdat ik nooit een leuk en origineel cadeau kan verzinnen) zou ik het heel erg leuk vinden om hem dit jaar te verassen met een mooie nieuwe hangmat of hangstoel. Ik heb net al even op de website gekeken en heb er al veel mooie tussen gezien! Ik heb geen Facebook, maar volg je wel via bloglovin! Fingerscrossed πŸ™‚

 • Ik zou deze gave hangmat heel graag willen winnen voor in mijn nieuwe tuin. Deze zomer gaan mijn vriend en ik dan eindelijk samen wonen na 8 jaar en we willen onze tuin helemaal naar tropisch zomer maken zodat we niet zo erg door hebben dat we dit jaar helaas niet op vakantie kunnen ivm. dat het geld op is na ons droomhuis te hebben gebouwd.

 • We gaan i.v.m. herstel van ziekte niet op vakantie dit jaar. Maar ik wil wel vakantie-feeling thuis in ons tuintje hebben. Dus, ik doe graag mee. Ik volg je op Facebook en Bloglovin.

 • collin wolters 16 maart 2016 At 18:06

  Ik ga heel vaak reizen naar vrienden toe, en ik zeg soms voor de grap van ”ik vind het ook geen probleem om in de tuin te slapen als het moet” Dus dit lijkt me dan een goed alternatief ervoor.

 • Ooh, ik zou deze lente en zomer heerlijk in mijn tuintje in de zon willen genieten in zo’n leuke Tropilex Tortuga hangmat, met mijn lief samen, want er kunnen zelfs 2 personen in!

 • Sonja Hubregtse 16 maart 2016 At 11:08

  Vaak ben ik aan β€˜t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangstoel ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is β€˜ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs breng me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangstoel winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 • Wat een leuke actie! Ik doe mee zodat de hangmat een mooi plekje kan krijgen onder onze veranda. Ik volg je op bloglovin’ en facebook.
  Liefs, Jolijn

 • Met zo’n hangstoel of -mat kan ik genieten van mijn vrije dagen in mijn tuin

 • Ik zou een hangstoel willen winnen om deze zomer lekker te relaxen in onze nieuwe tuin.

 • Ik heb een heftige tijd achter de rug en kan absoluut wel wat me-time gebruiken. Daarvoor zou deze hangmat perfect zijn!

 • Wooow, wat super cool dit! Na een rotperiode wil ik komende zomer helemaal in mijn eentje gaan reizen. Ik wil daarbij langere tijd in 1 land blijven en daar genieten van alles om me heen. Dat kan natuurlijk het best in zo’n hangmat die ik dan in mijn koffer stop! πŸ™‚

  ik volg je op bloglovin!

  xxx Silke

 • maria louisa van erum 15 maart 2016 At 16:37

  dat is ECHT genieten

 • Omdat ik binnenkort ga emigreren naar het zonnige Curacao, daar kan ik in mijn kleine bungalow heerlijk relaxen in een mooie hangstoel/hangmat!

 • We verhuizen deze zomer en hebben dan voor het eerst een tuin. Ik zie mezelf al in zo’n heerlijke hangmat liggen in die tuin!

 • Hoi!

  Ik doe zeker mee! Mijn hangmat is in de vorige vakantie kapot gegaan en daar baalde ik super erg van. Nu ik weer kans maak om een nieuwe te winnen, doe ik graag mee!
  Ik volg je op Bloglovin en op Facebook!

  XXX Lauren

 • Ik doe heel graag mee en dit keer niet voor mijzelf. De dochter van mijn vriend zal helemaal door het dolle zijn als ze zo n heerlijke hangstoel op der kamer kreeg.

  Ik volg je.

  Liefs Agneta

 • Lekker vakantie vieren in de hangmat in de tuin. Ik heb er zin in! Ik doe mee!

 • Jaaa super leuk voor op mijn balkon! Dat gaat zeker passen! Gezellig met vriendinnen heerlijk ontspannen bijkomen met een wijntje in de zon. Vechten over wie er in de hangmat mag!!

 • Heerlijk! Met de lente die zich al stiekem aandient, kan ik niet wachten om op zo`n heerlijke hangstoel van het zonnetje te genieten van een goed boek! Ik volg je natuurlijk allang op bloglovin πŸ˜‰

 • Heerlijk luieren in een hangmat, laat nu de zomer maar komen !

 • Wat een leuke winactie! Wij hebben sinds afgelopen jaar een tuin, maar helaas nog geen leuke inrichting. Enkele van die witte stugge stapelstoeltjes en dat is het dan wel. In zo’n hangmat zou ik geweldig lekker kunnen relaxen, dus ik doe graag mee!

 • Anneliese de Waal 14 maart 2016 At 20:36

  Ik doe graag mee voor de hangstoel, lijk me heerlijk ontspannen om zomer in te zitten, ik doe graag mee !!.

 • Sinds mijn dochter een boekje over Dikkie Dik en de hangmat heeft gelezen, raakt ze er niet over uitgepraat. Hoe leuk zou het zijn om haar te kunnen verrassen met een mooie hangmat om samen in te knuffelen!

 • Ik zou heel graag een hangstoel willen winnen, die kan dan mooi aan de ombouw van de schommel hangen die niet meer gebruikt wordt.
  Wij, mijn dochter en ik, wonen met z’n tweetjes en dan kan de een in de hangmat die we al hebben, en de ander in de hangstoel! Groetjes!

 • Toffe actie! Dit jaar geen buitenlandse vakantie voor ons wegens te veel kosten. Een hangmatje in de tuin kan deze zomer echter instant-vakantiegevoel brengen.

 • Sieneke van Biessum 14 maart 2016 At 16:59

  Ik doe mee voor mijn dochter, haar hart ligt in Peru!
  In de hangmat kan ze lekker wegdromen…β™₯

 • Josien Hillebrands 14 maart 2016 At 16:55

  Ik mis BraziliΓ« zo erg,iedere dag!
  Met een hangmat thuis waan ik mij toch een klein beetje in mijn favoriete land! β™₯

 • Zou het heel graag willen winnen om lekker in de tuin te zonnen lijkt mij heerlijk in een hangmat te relaxen deze zomer πŸ™‚

 • WAUWIE!! Dit is echt superleuk!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaa ik wil dolgraag zo'n te gekke en waanzinnig leuke hangstoel willen winnen! dat wordt nog een genieten in mijn eigen tuintje.. wat een LUXE! Kijk er nu al naar uit πŸ˜€ super SPANNEND! Let the summer begin!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor πŸ˜‰ Heb alle stapjes gevolgd..
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 • Wat een leuke winactie! Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in een appartementje met balkon op 8 hoog. Het lijkt mij geweldig om zo’n hangstoel op te hangen en te genieten van het uitzicht (en van het stiekem mensen bekijken haha).
  Ik volg je via Bloglovin (Lisaoh).

  Fijne dag!

 • Doe hier graag aan mee, een hangstoel lijkt mij heel relaxed

 • Oh wat leuk! Ik heb net een nieuw prieeltje in de tuin, en dit zou natuurlijk ideaal zijn voor er naast. Zodat je in de zomer heerlijk overdekt liggend fruit kan eten (van de appel en pruimen bomen die er boven hangen).
  liefs. Jonne

 • Wat een gave hangstoelen! Die zou ik wel graag willen winnen, lekker luieren in het zonnetje met het aankomende mooie weer!

 • Bloed, zweet en blaren kostte het om hier met weinig geld een tuin te maken. We hebben nu zo’n 45 kuub aarde met 1 oud kruiwagentje hier versleept (moest verhoogd worden). We zijn al aardig op weg. We moeten nog aan paar stukjes bestraten (gratis kinderkopjes via Marktplaats erin tikken), bomen, struiken en planten de grond uitkijken en dan is bijtrekken in zo’n hangmat heerlijk!

 • Wat een leuke actie! Ik volg je op bloglovin. De hangstoel Trinidad orient lijkt mij heel vrolijk en heerlijk voor mijn meervoudig complex gehandicapte dochter om samen met mama lekker in te schommelen en genieten van het zonnetje in onze tuin. We hebben thuis heel veel kleurtjes dus deze zou er heel goed bij passen. Laat de zomer maar komen, wij houden van de zon! Lieve groet, Jennifer

 • Zeer coole winactie, wat een gave hangstoelen/hangmatte! Wie wil er nou geen leuke hangmat/hangstoel, nou ik in ieder geval wel, zeker in deze te gekke kleurtjes! Zo kan ik lekker van het weer genieten en al helemaal lekker tot rust komen. Ik volg je a enige tijd op Bloglovin’ en Facebook.

 • Leuke actie zeg! En wat een leuke kleurtjes hebben de hangmatten en hangstoelen. Doe graag mee. Zie mezelf er al in leggen heerlijk in het zonnetje in de tuin

 • Wauw; gave actie. ik doe heel graag mee. wat zouden we hier lekker in kunnen relaxen! Ik volg via bl en fb.

 • TE GEK en ik waag graag een kansje!
  Ik volg je op facebook en twitter.
  Ik zou onwijs graag een hangstoel winnen, zomers lekker buiten en in de winter op mijn zoldertje.
  duim duim duim. fijne dag en groetjes van Riekie

 • wil graag kans maken op de hangmat Dominica Cult

  Super gave en stoere kleuren!!!

 • Wauw wat super! Ik krijg over twee weken de sleutel van het nieuwe huis! De tuin is nog kaal en kan wel wat gezelligheid gebruiken, tevens ligt het op het zuiden, waardoor ik heeeeerlijk in de hangmat een boekje kan lezen. Door de verhuizing gaan we dit jaar niet op vakantie, dus dit zal het een beetje goed maken πŸ™‚
  Ik volg je op bloglovin en facebook!!

 • zou deze heel graag winnen… met de hoop om er lekker in te liggen met een hoop op veel zon

 • Lijkt me heerlijk om in zo’n hangmat te chillen in het zonnetje.

 • Ja zo’n hangstoel lijkt me echt relaxed! Ik doe graag mee.

 • Lijkt me heerlijk ontspannen. Optimaal genieten in de zomer.

 • Anita te Gussinklo 13 maart 2016 At 17:56

  Heerlijk zo’n hangmat of hangstoel, ik zie me zelf wel liggen in de tuin en dan nog een zonnetje erbij.
  Ik doe dus graag mee en volg/like je op Bloglovin & Facebook.

 • Ik heb deze win-actie al bij meerdere mensen voorbij zien komen en twijfelde elke keer een beetje of ik mee moest doen maar eigenlijk wil ik wel zo’n ding winnen. Waarom? Omdat lekker luieren in een hangmat natuurlijk de ultieme manier is om te genieten van een zonnige dag πŸ™‚

 • Ooooeeeehhhh ik heb wel ruimte voor zo’n heerlijke hangmat!! Heerlijk in mn tuin aan het water van de zomer genieten met mn kleine van 3 maanden. Lekker kroelen en samen slapen na een lange drukke werkweek in de zorg! En die vrolijke kleurtjes fleurt ook nog eens je hele tuin op! Dus zou hem heeeeeeel graag willen uit testen!

 • Wat een leuke blog! Niet alleen deze, maar de hele website. Ik ben je gaan volgen op Facebook en ik heb je in de lijst met favorieten gezet. Voor de hangmat wil ik ook wel een kansje wagen. Ideaal voor tussen de bomen, en dan lekker in het zonnetje :).

 • Lekker hoor, het mooie weer komt er weer aan dus lekker de tuin in. Ik doe dan ook graag mee, lijkt me uitermate relaxt

 • Wat een leuke actie. Ik doe zeker mee, want is er iets meer heerlijk in de zomer dan een boek lezen met een cocktail (al dan niet alcoholvrij πŸ˜‰ ) in de hand in zo’n hangmat? Ik volg je al op Bloglovin, dus hopen maar!

 • Een hangstoel op een speciaal ingerichte plek voor mij: mijn eigen hangplek!

 • Zo’n stoel lijkt me echt heerlijk, beter dan de plastic stoel, waar ik op een gegeven moment toch een houten kont van krijg. Ik volg je via FB en bloglovin.

 • hoe gaaf is deze actie πŸ˜€ natuurlijk doe ik mee! we hebben een nieuwe bank besteld maar een hangmat zou er nog perfect bij kunnen om lekker in te chillen!

 • Wat een tofffe winactie zeg! Lijkt me heerlijk om straks in de tuin van ons nieuwe huis te kunnen chillen in een hangstoel πŸ™‚ zal dan wel een hangstoel worden met een onderstel, want in de tuin staan nog helemaal geen bomen πŸ™ haha! xoxo

 • carola donkelaar 13 maart 2016 At 10:25

  Ooh wat super leuk
  Ik heb een gedeelde tuin met mn 18 buren en daar staan wat grote bomen in dus zou ik wel lekker kunnen chillen in een hangmat β™‘
  Heb eerlijk gezegd nog nooit in een hangmat gelegen

  Leuke actie zeg, fijne dag liefs carola

 • Wat zien ze er leuk uit zeg! Een echte blikvanger in de tuin. Ik zie het al helemaal voor me, dat ik na het werken in de ouderenzorg heerlijk met de voetjes omhoog en een goed boek erbij kan uitrusten in de hangmat! In het zonnetje natuurlijk! Dit jaar heb ik nog geen zomervakantie gepland, maar als je de hele zomer in een hangmatje in de tuin met goed leesvoer kunt doorbrengen in het zonnetje komt dat ook in de buurt!

  Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin en facebook!

  Fijne zondag β™₯

 • Wat een leuke en zomerse winactie! Ik sla alleen even over want ik heb geen plek voor zo’n leuke hangmat helaas.

 • Ik zie mezelf al helemaal liggen in een fijne hangmat als ik klaar ben met klussen in mijn nieuwe huis! Heerlijk bijkomen in bijvoorbeeld d hangmat Dominica aragon πŸ™‚

  Ik volg je trouwens al op bloglovin.

 • Oh, ik doe heel graag mee. Een hangmat staat al een tijdje op mijn verlanglijstje voor in de tuin. Dat lijkt me heerlijk genieten in de zomer. Lekker relaxen, boekje erbij, wat te drinken erbij. Prima!
  Zo’n hangstoel zit er trouwens ook heerlijk comfortabel uit, moeilijke keuze!

 • Cool dat je dit mag doen zeg πŸ™‚ Ik vind de Dominica Fire hangmat er heel leuk uit zien! Mijn vriend heeft een ieniemini balkonnetje met een dodelijk (als in: pijn aan je billen en rug en nek en alles) bankje, dus een hangmat komt heel goed van pas. Zeker nu de temperaturen wat lijken te stijgen, yay!

  Ja, ik doe graag mee, vrouwke. Volg je al op Bloglovin’. Fijne zondag x

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *