Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia

nyc liquid lip stain unforgettable fuchsia

Zoals je gemerkt heb ben ik de laatste tijd ook erg van het testen van lip producten. Bij een bezoek aan het stadje kwam ik onder andere NYC liquid lip stain tegen en die had ik nog niet eerder opgemerkt. Wel weet ik dat lip stain een product is die meer in je lippen trekt als het ware en daarom ook goed zou moeten blijven zitten. Klonk interessant! Er waren verschillende kleuren en ik naam NYC liquid lip stain unforgettable fuchsia mee, zoals de naam al zegt een fuchsia kleur. Ik was vooral benieuwd of die ook echt zo lang bleef zitten.

Lees ook: Jeffree Star Gemini

Geef je lippen een matte kleur met deze NYC City Proof 320 Unforgettable Fuchsia Spotted Lip Stain Lippenstift. Door de vederlichte samenstelling voelt het net alsof je geen lippenstift draagt! De lippenstift blijft tot 16 uur lang zitten.

NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia

nyc liquid lip stain unforgettable fuchsia

De flacon vind ik niet zo bijzonder en dat maakt me persoonlijk ook niet zoveel uit. Je ziet wat voor product het is, van welk merk en wat de kleur van het product is. Dat vind ik het belangrijkste. Wat ik wel jammer vind is dat er geen naam of kleurnummer op het product zelf staan. Hierdoor moest ik weer op internet zoeken welke het was šŸ˜‰ Het staat wel op het plastic wat eromheen zit trouwens, maar die had ik er al lang en breed afgerukt.

nyc liquid lip stain unforgettable fuchsia

In de flacon van NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia vind je een hele normale en simpele applicator. Zelf vind ik deze wel heel erg fijn werken en kun je er ook wel precies mee werken. Zelfs mij lukt dat šŸ˜‰ Hij is heel zacht en neemt voldoende product mee om deze op de lippen te smeren.

nyc liquid lip stain unforgettable fuchsia

Op de swatch kun je zien dat het er veelbelovend uit ziet qua kleur en qua pigment ook zeker. Onder het product zie je nog een waas van de swatch die ik daarvoor maakte. Deze had ik even laten zitten en vervolgens wilde ik deze verwijderen met een reinigingsdoekje. Ik heb echt als een malle moeten schrobben en toen was het er nog niet af. Pluspunt, op zich, want dat betekent dat hij goed blijft zitten.

nyc liquid lip stain unforgettable fuchsia

Over het pigment ben ik best tevreden, omdat hij door de wat ‘slappe’ structuur makkelijk op te bouwen is. Bij de eerste laag zul je het niet direct goed zien, maar zodra die droog is kun je nog een paar laagjes opsmeren. Vind ik oké. Zoals je op de foto kunt zien komt de kleur op zich goed terug op mijn lippen, echter komt er een heel vreemd en lichter kleur randje. Dit was maar een klein half uur nadat ik het op mijn lippen had zitten zonder te eten en te drinken. Hm, dat vind ik toch wel jammer.

Conclusie

Ik vind het een fijn product en ook de structuur is fijn om aan te brengen. Hij blijft goed zitten ook na het eten en drinken zit hij er nog prima op. Je kunt hem qua kleur goed opbouwen omdat de structuur wat slapper is om het zo te zeggen. Of hij 16 uur blijft zitten? Dat heb ik niet getest maar zeker een uur of 5. Hij trekt wel echt in je lippen en je moet goed boenen wil je het eraf krijgen. Als hij niet zo naar randje achterliet was ik echt tevreden over het product! En wat ze zeggen.. je voelt inderdaad niet dat het product op je lippen zit. Heel fijn!

NYC liquid lip stain is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor de prijs van €3,99. Daarvoor krijg je 7ml aan product. Mocht je deze kleur niet mooi vinden heb je ook nog:

– 100 Faithful Coral
– 200 Get Noticed!
– 300 In the spotlight
– 310 Perpetually spotted
– 400 On everyone’s lips

Dit zijn de kleuren die ik nu kan terugvinden te minste!

Lees ook:
H&M Creamy lip melt Rosso di Venezia & Bougainvillea
Crazy rumors lip balm Berry Bubble
Primark lip balm trio met winter smaken

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Chantalle
  8 maart 2016 / 13:47

  Ik vind dit echt een super mooie kleur!

 2. 8 maart 2016 / 13:21

  Het heeft wel een onwijs toffe kleur en ik vind de verpakking een beetje lijken op de NYX Soft Matte Lip Cream’s haha
  Lees het laatste blogbericht van Floor – Outfit | Sleeveless blazerMy Profile

 3. Dalinka
  8 maart 2016 / 12:01

  Ik vind hem eigenlijk wel heel mooi. Zelf heb ik er ook 1 maar dan in een andere kleur en ben er heel tevreden mee. Helemaal voor die prijs.
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – Winactie | Een pakket met blijmakersMy Profile

 4. 8 maart 2016 / 09:58

  Ik vind je tattoo eigenlijk wel nice! Ik heb ook een anker, alleen niet op mijn hand ;P Verder is dit kleurtje wel leuk, maar iets te Barbie voor mij denk ik haha!

  • Mariska
   Auteur
   8 maart 2016 / 10:06

   Bedankt voor je reactie šŸ™‚ waar heb jij het anker? šŸ™‚

 5. 8 maart 2016 / 09:20

  Een heel tof kleurtje! Wel jammer van dat randje zeg, daardoor wordt hij wel direct een stuk minder mooi. Verder klinkt hij wel heel fijn, maar ik zou denk ik eerder voor een ander lip product of merk gaan! XOXO

 6. Iris
  8 maart 2016 / 08:54

  Mooi opvallend kleurtje, lekker vrolijk. Lijkt me een fijne structuur ook!

 7. 8 maart 2016 / 08:51

  Ik vind lipstains altijd zo net vervelend tussen gloss en lipstick in zitten, maar deze ziet er wel echt heel mooi uit!
  Lees het laatste blogbericht van Mariska – Beauty swap!My Profile

 8. Darina
  8 maart 2016 / 07:17

  Een hele mooie vrolijke kleur! Ben ook wel benieuwd naar de andere kleurtjes.
  Lees het laatste blogbericht van Darina – Weekend Notes #44My Profile