Zó ziet mijn slaapkamer er nu uit met nieuwe meubels

mijn bed in mijn slaapkamer

Ik liet het al een beetje doorschemeren dat ik bezig ben om mijn huis stap voor stap een beetje op te knappen. Meubels omwisselen voor mooiere en het gewoon gezelliger maken. En dat ik bezig ben met opknappen zie je wel op een van de onderstaande foto’s, haha. Maargoed, ik doe wel bijna alles zelf en daar ben ik best wel trots op. Laten we gaan kijken! Kleine disclaimer is wel dat het licht in mijn slaapkamer echt heel slecht is en zeker nu het nogal vroeg donker is.

Het schoenenrek in mijn slaapkamer

Laat ik beginnen met het schoenenrekje ik mijn slaapkamer. Nou eerlijk gezegd is het dus geen schoenenrek maar een kleine tv meubel Lack van Ikea. Deze had ik voor de wisseling van meubels in mijn huiskamer staan, maar inmiddels heb ik een andere kast voor mijn tv. Ik wist niet zo goed wat ik met dit kastje moest en ineens had ik een idee om hem zo neer te zetten. Vind het niet eens zo slecht op deze manier. Links zie je mijn 2 paren Sendra’s, daarna een paar van Pull&Bear en Graceland. Ook onderin nog Dorothy Perkins en Adidas. Dit zijn de schoenen die ik het meeste draag ook.

mijn slaapkamer

Links zie je mijn grote (grove kunststof) kledingrek van Ikea met daaraan een stuk waar je kleding in kan leggen. Een kleding opberger. Eigenlijk wilde ik een nieuwe kledingkast maar vond dit ook wel wat hebben zo. Eerst had ik mijn kleding in de witte Malm ladekast die je ernaast ziet maar dat vond ik echt een gedoe worden. Wat ik ook leuk vind is dat ik mijn jurkjes goed overzichtelijk kan ophangen en de kleding die ik het meeste draag in de hangende kleding opberger kan doen. De 2 grijze ‘bakken’ zijn voor mijn sokken en ondergoed.

En dit is wat je ziet als je mijn slaapkamer binnenkomt. Dan zie je mijn boxspring die ik versierd heb met een slinger (nep) met bladeren. Ook mijn nachtkastje met een industriële look met daarop wat spullen. En ja, ook kattensnoepjes onderin, want ik heb mijn kat geleerd dat hij voor het slapen gaan 4 snoepjes krijgt. Dus als ik naar bed ga springt hij er als eerste op want hij weet het :)

Lees ook:
Mijn Ikea bureau met Hemnes opbouw van Ikea
11 dingen die niet bij mij passen
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *