Catrice Victorian Poetry nagellak

catrice victorian poetry nagellak

De limited editions vind ik altijd wel erg leuk om te komen, zo ook de Catrice Victorian Poetry nagellak. De rest van de beauty producten uit de collecties gebruik ik bijna nooit, vandaar dat ik alleen de nagellak aanschaf. Dit zijn 5 kleuren uit deze Victorian Poetry collectie en ik nam ze alle 5 mee naar huis. Niet alle kleuren trokken me direct aan, maar ze hebben wel iets sprookjesachtigs vind ik. Vandaag ga ik deze Catrice Victorian Poetry nagellak aan je laten zien! Het bevat zowel donkeren als lichte kleuren nagellak met hele mooie shimmer erin.

Lees ook: Essence Next Stop Summer nail polish

Catrice Victorian Poetry Berry British

catrice victorian poetry berry british

Deze kleur viel me gelijk op en is ook een van mijn favoriete kleuren uit deze limited edition. Al had ik er even niet bij stilgestaan dat het mat zou opdrogen! Het is een mooie bordeauxrode donkere nagellak met daarin weer bordeauxrode shimmer. Prachtig gekozen in combinatie met de matte finish. De shimmer zie je ook erg goed zitten. Op de foto lijkt de lak alleen meer paars, terwijl het toch echt bordeauxrood is.

Catrice Victorian Poetry Poetic Pink

catrice victorian poetry poetic pink

Dit is inderdaad een (donker)roze kleur en droogt ook matte op. Hij dekt iets minder goed dan de vorige, maar evengoed nog wel fijn om mee te lakken. Deze is dus meer roze van kleur en bevat ook weer donkerroze shimmer in de lak zelf. Prachtig! Wederom vind ik dit goed gekozen en droogt het ook weer mooi matte op. In 2 laagjes dekt hij prachtig.

Catrice Victorial Poetry Apricot Epoch

catrice victorian poetry apricot epoch

Zoals de naam al zegt is dit een peach kleur, een kleur die ik niet zo snel zou pakken. Zo’n kleur vind ik mezelf nooit zo goed staan op een of andere manier en vaak heb ik ruzie met de lak. Lichte lakjes vind ik vaak stroperig, maar dat is deze zeker weten niet. Deze bevat shimmer in alle kleurtjes, maar dat zie je helaas niet erg terug op de foto. Dekt met 2 laagjes.

Catrice Victorian Poetry Noble Nude

catrice victorian poetry noble nude

Noble Nude vind ik ook een hele mooie kleur en is inderdaad een nude kleur met daarin weer shimmer. In deze nude kleur zitten lichte shimmer wat er ook heel mooi uit ziet. Deze lak dekt ook wel erg goed moet ik zeggen. Op de foto lijkt de kleur alleen wel een klein beetje af te wijken. In het echt is het meer een zandkleur en dat zie je op de foto niet echt. Toch, prachtig!

Catrice Victorian Poetry Royal LavendERA

catrice victorian poetry royal lavendera

En dit vind ik wel de minst mooie kleur denk ik uit deze collectie. Het is een lichtpaarse kleur, lavendel kun je het noemen. Wederom bevat deze shimmer, ik denk te zien dat het dezelfde kleur is als de lak zelf. Wel mooi, maar nog maakt het niet een lak die ik snel zal pakken. Hier heb je ook wel minstens 2 laagjes voor nodig om hem goed te laten dekken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice victorian poetry nagellak 1

Ik vind de lakjes heel erg leuk, maar met name de donkere zijn meer mijn smaak. De lichte vind ik meer iets voor de lente of de zomer, maar dat is denk ik iets persoonlijks. Van de lichte nagellaken is de dekking ook minder, maar dit is helaas vaak zo. Al met al wel een leuke collectie en de flesjes stralen wel iets luxe uit vind ik.

Ze bevatten 8.5ml aan lak en kosten €2,99 per stuk. Op dit moment liggen ze bij Kruidvat en Trekpleister in de schappen. Omdat het een limited edition is zijn ze maar beperkt verkrijgbaar.

Lees ook:
4x Hema nagellak
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
W7 Pink Mirror