Catrice Victorian Poetry nagellak

catrice victorian poetry nagellak

De limited editions vind ik altijd wel erg leuk om te komen, zo ook de Catrice Victorian Poetry nagellak. De rest van de beauty producten uit de collecties gebruik ik bijna nooit, vandaar dat ik alleen de nagellak aanschaf. Dit zijn 5 kleuren uit deze Victorian Poetry collectie en ik nam ze alle 5 mee naar huis. Niet alle kleuren trokken me direct aan, maar ze hebben wel iets sprookjesachtigs vind ik. Vandaag ga ik deze Catrice Victorian Poetry nagellak aan je laten zien! Het bevat zowel donkeren als lichte kleuren nagellak met hele mooie shimmer erin.

Lees ook: Essence Next Stop Summer nail polish

Catrice Victorian Poetry Berry British

catrice victorian poetry berry british

Deze kleur viel me gelijk op en is ook een van mijn favoriete kleuren uit deze limited edition. Al had ik er even niet bij stilgestaan dat het mat zou opdrogen! Het is een mooie bordeauxrode donkere nagellak met daarin weer bordeauxrode shimmer. Prachtig gekozen in combinatie met de matte finish. De shimmer zie je ook erg goed zitten. Op de foto lijkt de lak alleen meer paars, terwijl het toch echt bordeauxrood is.

Catrice Victorian Poetry Poetic Pink

catrice victorian poetry poetic pink

Dit is inderdaad een (donker)roze kleur en droogt ook matte op. Hij dekt iets minder goed dan de vorige, maar evengoed nog wel fijn om mee te lakken. Deze is dus meer roze van kleur en bevat ook weer donkerroze shimmer in de lak zelf. Prachtig! Wederom vind ik dit goed gekozen en droogt het ook weer mooi matte op. In 2 laagjes dekt hij prachtig.

Catrice Victorial Poetry Apricot Epoch

catrice victorian poetry apricot epoch

Zoals de naam al zegt is dit een peach kleur, een kleur die ik niet zo snel zou pakken. Zo’n kleur vind ik mezelf nooit zo goed staan op een of andere manier en vaak heb ik ruzie met de lak. Lichte lakjes vind ik vaak stroperig, maar dat is deze zeker weten niet. Deze bevat shimmer in alle kleurtjes, maar dat zie je helaas niet erg terug op de foto. Dekt met 2 laagjes.

Catrice Victorian Poetry Noble Nude

catrice victorian poetry noble nude

Noble Nude vind ik ook een hele mooie kleur en is inderdaad een nude kleur met daarin weer shimmer. In deze nude kleur zitten lichte shimmer wat er ook heel mooi uit ziet. Deze lak dekt ook wel erg goed moet ik zeggen. Op de foto lijkt de kleur alleen wel een klein beetje af te wijken. In het echt is het meer een zandkleur en dat zie je op de foto niet echt. Toch, prachtig!

Catrice Victorian Poetry Royal LavendERA

En dit vind ik wel de minst mooie kleur denk ik uit deze collectie. Het is een lichtpaarse kleur, lavendel kun je het noemen. Wederom bevat deze shimmer, ik denk te zien dat het dezelfde kleur is als de lak zelf. Wel mooi, maar nog maakt het niet een lak die ik snel zal pakken. Hier heb je ook wel minstens 2 laagjes voor nodig om hem goed te laten dekken.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind de lakjes heel erg leuk, maar met name de donkere zijn meer mijn smaak. De lichte vind ik meer iets voor de lente of de zomer, maar dat is denk ik iets persoonlijks. Van de lichte nagellaken is de dekking ook minder, maar dit is helaas vaak zo. Al met al wel een leuke collectie en de flesjes stralen wel iets luxe uit vind ik.

Ze bevatten 8.5ml aan lak en kosten €2,99 per stuk. Op dit moment liggen ze bij Kruidvat en Trekpleister in de schappen. Omdat het een limited edition is zijn ze maar beperkt verkrijgbaar.

Lees ook:
4x Hema nagellak
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
W7 Pink Mirror

15 Reacties

 1. 26 december 2016 / 16:37

  Wauw, wat een mooie nagellakjes. De eerste twee springen er voor mij echt uit!

 2. Priscilla
  19 december 2016 / 18:39

  Wat zijn deze flesjes mooi zeg! Ik vind vooral de nude en lila nagellak op de nagel mooi.
  Lees het laatste blogbericht van Priscilla – In beeld – Ethos de poesMy Profile

 3. 18 december 2016 / 15:10

  Vind de kleuren mooi, maar wordt er nog niet heel warm van dat ik ze direct wil kopen. Die bordeaux rode had mij wel leuk geleken als deze niet mat zou zijn.

 4. 18 december 2016 / 13:39

  Ik vind de flesjes zo mooi, Catrice gaat er wel steeds luxer uitzien. Doen ze goed! Ik vind de donkere kleurtjes ook het mooist!

 5. 18 december 2016 / 12:57

  De donkere kleuren vind ik zelf ook het leukste! x

 6. 18 december 2016 / 11:42

  Ik vind Catrice Victorian Poetry Poetic Pink vooral erg mooi zeg. Mooi swatches heb je gemaakt!

 7. Britt
  18 december 2016 / 05:00

  Oeh, mooie swatches! Ik vind die peach kleur heel erg mooi!

 8. 17 december 2016 / 21:17

  Oh wow! Ik had die bovenste echt niet zo verwacht! Geen idee dat hij mat was haha. Wel heel mooi. Ik vind de flesjes inderdaad echt heel mooi, maar ook ik zou voor de donkere kleurtjes gaan.

 9. 17 december 2016 / 20:44

  Ik vind vooral de bordeaux geweldig! De andere kleurtjes zijn voor mij net iets te licht en zoet, zeker niet lelijk.
  Lees het laatste blogbericht van Tamara TS – Mijn 1e Blogjaardag!!!My Profile

 10. Nienke
  17 december 2016 / 14:44

  Mmmmh, ik vind het persoonlijk echt tegenvallen. ;/

 11. Evi
  17 december 2016 / 13:56

  Oh wauw! Wat zien die lakjes er mooi uit ! Vooral de Bordeaux kleur vind ik prachtig. Ook leuk dat hij mat opdroogt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.