YSL Black Opium Love At First Spray

ysl black opium love at first spray valentine

De nieuwe collector’s flacon voor Valentijnsdag van YSL Black Opium, Love At First Spray. Lichten en kleuren flikkeren. De huid siddert. Adrenaline stroomt. Het hart klopt sneller. Het is liefde, vanaf de eerste spray. Het is… Black Opium. Het is onweerstaanbaar. Deze Valentijnsdag viert YSL Beauté voor de Black Opium fanbase de liefde voor het originele parfum, op een nieuwe manier. Dit jaar is een limited edition flacon gehuld in een ‘dress to impress’, oftewel een indrukwekkende verschijning.

Lees ook: Yves Saint Laurent Black Opium Intense review

Black Opium eau de parfum – Valentine’s day collector bottle

Het enige liefdesverhaal waar de Black Opium vrouw naar verlangt is de affaire met haar parfum – een verbintenis als nooit tevoren, als een chemische reactie: en ze raakt nooit verzadigd.

Liefde vanaf de eerste spray

Met een sterkere couture uitstraling dan ooit tevoren is deze ‘collector’ flacon betoverend te noemen. De hoogglanzende zwarte flacon is dit keer voorzien van glinsterende strepen van zebraprint. Twee enkele zwarte strepen sieren de hoeken van de flacon om het object in een ultieme sensualiteit te hullen. Zwart met zilveren glitters vangen je blik: de glanzende eau binnenin lokt je vanuit het hart van de flacon.

Gekleed om een onuitwisbare indruk te maken en de mooiste Valentijnsavond te beleven. Subtiel doorschijnend. Extreem aantrekkelijk.

Liefde op het eerste gezicht

De nieuwe visual campagne weerspiegelt de sterke gevoelens van een hart dat verliefd is. Sprankelende zebrastrepen, al decennia lang een signatuur print voor het huis, het symbool van passie. De knal kleuren van Yves Saint Laurent, kleuren die zogezegd clashen, op het randje van het uiterste. Oranje. Fuchsia. Majorelle blauw. Smaragdgroen. De iconische kleuren van het couture huis, overlappend en verenigend. Net als een omhelzing van twee geliefden.

Black Opium eau de parfum

De flacon is gevuld met de iconische, originele eau de parfum. Assertief, essentieel en verslavend. De zinderende energie van zwarte koffie komt samen met de assertieve vrouwelijkheid van witte bloemensoorten en vanille. Spelend met ongerijmdheid tussen het bittere van het koffiebonen akkoord, dat niet eerder in zo’n hoge hoeveelheid in een damesparfum was verwerkt, en de stralende witte bloemen zorgt Black Opium voor een ‘licht gevoel in je hoofd’. Oftewel een ‘love at first spray’.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook