Klaar met de sneeuw, op naar de zon!

weg met de sneeuw

Vanmorgen stapte ik mijn bed uit en zag dat het alweer sneeuwde. Alweer! Ik ben klaar met de sneeuw! Dat het zaterdagavond en zondag de hele dag zou gaan sneeuwen was ik me van bewust, maar dat er nu nog steeds af en toe van die witte vlokjes uit de lucht zouden vallen had ik niet verwacht. En was ook niet voorspeld, volgens mij. Over iets meer dan een maand komen de zonnige seizoenen gelukkig weer om de hoek kijken. Tijd om je zomergarderobe alvast weer aan te vullen met mooie jurken.

Lees ook: Even over leuke zomerjurkjes en mijn favorieten

Klaar met de sneeuw, zon kom maar op!

Ik snap natuurlijk dat de sneeuw wel leuk is om naar te kijken. Dat vind ik zelf ook, vanachter het raam, haha. En ik moet toegeven dat ik in de 35 jaren dat ik leef, nog nooit zoveel sneeuw heb gezien. Zoveel dagen achter elkaar. Als het zo bewolkt is vind ik het een stuk minder gezellig dan dat de zon lekker naar binnen scheen. Gisteren scheen de zon en toen heb ik lekker alle ramen binnen open gezet voor wat frisse lucht. Uiteraard koud, maar mijn humeur wordt wel beter van de zon en frisse lucht is nooit weg.

Zoals ik al aangaf komen de zonnige maanden er weer aan. Gelukkig maar, want ik ben klaar met de sneeuw. Tijd om je lente- en zomergarderobe weer lekker uit te breiden. Reinders en Studio Anneloes hebben hele mooie jurken voor de zonnige dagen. Als ik ze zie heb ik direct ook weer zin om ze in te slaan en mijn jurken collectie uit te breiden.

Kun je het je voorstellen? Op een zonnige lente middag of een warme zomeravond je weer lekker kunnen opdoffen. Een mooie jurk aan, je make-up mooi aanbrengen en lekker op een terras vertoeven. Het lijkt nu nog zo ver weg, maar ik hoop dat het toch wel weer kan met de aankomende lente en zomer. Gezellig met een goede vriendin of een koppeltje vrienden bijpraten onder het genot van een lekker drankje en een bittergarnituur. Ik kijk er enorm naar uit en ik denk dat ik zeker niet de enige ben.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook