Flowerbomb Mariage van Viktor & Rolf

flowerbomb mariage viktor en rolf

“Ons werk is ons wapen om spectaculaire beauty te creëren en over de hele wereld liefde te verspreiden.” Viktor&Rolf (Flowerbomb Mariage van Viktor & Rolf)

Lees ook: Maison Margiela Replica Matcha Meditation

WAT IS… VIKTOR & ROLF?

VIKTOR & ROLF is een haute couture modehuis dat gespecialiseerd is in de creatie van conceptuele en avant-gardistische (mode)stukken. Het is in 1993 opgericht door de Nederlandse ontwerpers Viktor Horsting en Rolf Snoeren.

WAT IS… VIKTOR & ROLF MARIAGE?

In 2006 is VIKTOR & ROLF MARIAGE geboren: het representeert hun artistieke interpretatie van bruidskleding, waarbij de drie voornaamste pijlers van het merk in ere worden gehouden: onverwachte elegantie, conceptuele glamour en provocerende couture. De VIKTOR&ROLF MARIAGE collecties komen tot stand in samenwerking met Justin Alexandra, een internationale naam wat betreft het ontwerpen en produceren van bruidskleding.

WAT IS…VIKTOR & ROLF PARFUMS?

In 2005 heeft VIKTOR&ROLF het parfum FLOWERBOMB geïntroduceerd; in 2012 volgde de herengeur SPICEBOMB. Deze twee geuren zijn wereldwijd bestsellers geworden maar staan ook bekend als wonderlijk ‘tegengif’ van routine en verveling, en zijn erop gericht het leven opnieuw te betoveren, liefde te verspreiden en het negatieve naar het positieve om te zetten, dankzij een surrealistische explosie van verfrissende bloemen (FLOWERBOMB) en verkwikkende specerijen (SPICEBOMB).

NIEUW 2021
Flowerbomb Mariage
Eau de Parfum 50ml € 94,00

Exclusieve pre-launch is bij de Bijenkorf (online) eind februari. Beschikbaar vanaf eind maart bij andere verkooppunten.

Geverifieerd door MonsterInsights