World of Jet DIY artikelen bij Kruidvat

world of jet kruidvat

Dit is wellicht een ander artikel dan dat je gewend bent op mijn blog, maar dat betekent niet dat het niet leuk is! Enige tijd geleden kreeg ik de vraag om producten te ontvangen die uiteindelijk bij Kruidvat verkocht zullen gaan worden. Dit is een lijn met de naam ‘World of Jet’ met allemaal leuke spulletjes die je kunt gaan gebruiken voor bijvoorbeeld een DIY project. Vroeger vond ik het heerlijk om te knutselen, maar de laatste jaren gun ik mezelf de tijd er niet meer voor. Toch laat ik je deze super leuke producten zien!

World of Jet bij Kruidvat

world of jet kruidvat

Het pakket dat ik ontving van de ‘World of Jet’ lijn bestaat uit:

– compleet pakket om een eigen vogel te haken – €2,99
– pakketje om je eigen armband te borduren – €4,99
– knopen met print – €0,99
– lintjes – €0,99
– stof pakketje – €6,99
– houten borduurlabels – €1,49
– geweven labels – €0,99

Wat ik zelf heel leuk vind is het pakketje om een eigen armband te borduren en de losse dingetjes als knoopjes en lintjes om bijvoorbeeld een pakketje leuk mee op te fleuren. Toevallig doe ik mee met #ECHTEPOSTISCOOL dus ik denk dat het nog best goed van pas komt ook :) Ik vind het echt leuke spulletjes ook waar je leuke dingen mee kunt maken.

Borduur je eigen armband

world of jet kruidvat borduur je eigen armband
world of jet kruidvat borduur je eigen armband
world of jet kruidvat borduur je eigen armband 3
world of jet kruidvat borduur je eigen armband 2

Dit pakketje sprong er voor mij eigenlijk direct uit. Ik vind hem zo leuk! Het pakketje bestaat uit twee armbanden die zich vast laten maken met drukknopen. Hierbij zit een naald, gekleurde bosjes draad en ook een handleiding met daarop de informatie die je nodig hebt om de armband te kunnen borduren. Zo leuk! Vroeger hield ik hier echt van, van dit soort dingen. Zo heb ik ooit eens leren breien van mijn oma en heb ik zelf een kussen gehaakt die ik van haar kreeg. Ook punniken behoorde tot een hobby, haha.
Voor nu ben ik nog niet begonnen met de armband maar dit ga ik uiteraard wel doen. Zodra ik er een (of allebei) af heb, dan laat ik dat natuurlijk zien op mijn blog!

De producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en je kunt ze ook bekijken op worldofjet.com

Lees ook:
Knutselen: Mandala onderzetters van strijkkralen
Mijn bullet journal en wat ik allemaal gebruik
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)