Nail Art | Dry Marble

door Mariska

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Goedemorgen! Ik heb vandaag een Dry Marble nail art voor jullie. Kijk je mee hoe je ook zelf makkelijk marble nails kunt maken!

Marble nails

Wat heb ik gebruikt

  • Essence Colour & Care – Take a Break
  • Essence – My Dear Reindeer
  • Essence – Winter Wonderland
  • Kleancolor – Metallic Yellow
  • DA Nailpolish – Gold Flakkies
  • Beautyill Liquid Nail Art Tape
  • Nail Art Brush
  • Clear Jelly Stamper
  • Layla No Lamp Gel Polish – Top Coat
marble nails

Ik heb eerst twee laagjes Essence Colour & Care Take a Break aangebracht. Daarna heb ik de Beautyill Liquid Nail Art Tape om mijn nagels aangebracht. Dit is erg fijn om te gebruiken bij nail arts en scheelt een hoop schoonmaakwerk als je klaar bent met je nail art.

marble nails

Op de stempel bracht ik Essence My Dear Reindeer en Winter Wonderland aan. Stempel de lak zo op deze manier op je nagel. Door de lichte druk die je erop zet lopen de kleuren mooi in elkaar en krijg je een marble effect. Na de laatste stap verwijder ik gelijk de Liquid Nail Art tape.

Om het af te maken heb ik gouden flakkies aangebracht en daarna met de nail art brush en Kleancolor Metallic Yellow wat lijntjes gemaakt.

Was jij al bekend met deze techniek van marble nails? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Lees ook:
Nude Marble Nail Art
Half Moon Nail Art
Nail Art | Essence Body Jewels Metallic tattoos
Nail Art Tutorial | New Years Eve

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.