Diary 12 maart 2016 (feestje, bloggen en nagellak)

diary 12 maart 2016

Gisteren heb ik weer wat foto’s gemaakt voor de diary die ik je vandaag laat zien. Dat is iets wat ik steeds leuker vind om te doen en is ook meer persoonlijk. Nu zijn mijn dagen vaak niet zo spectaculair, maar hé, je kunt niet altijd 6 gooien ;) Overdag ben ik vooral bezig geweest met mijn blog, foto’s maken en artikelen schrijven. ’s Avonds had ik een verjaardag waar ik samen met mijn broertje heen ging en was uiteindelijk pas rond 2:30. Het was gezellig!

diary 12 maart 2016

Goedemorgen! Ik werd wakker en dook gelijk achter m’n laptop! Ik keek wat filmpjes en dit is de verhuisvlog van Danielle . Ook deed ik een nieuwe nagellak op mijn nagels en die hebben jullie al kunnen zien. Het is Essence You & Me? Mooie lak vind ik dat!

diary 2

Het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen, maar ik vind het heerlijk om wakker te worden achter m’n laptop met een koude RedBull. De een drinkt koffie en ik drink dit. Ondertussen kijk ik de GTST marathon op RTL Lounge. Ook een vaste prik eigenlijk terwijl ik de afleveringen allemaal al heb gezien afgelopen week.

diary 3

Ik moest nog even wat boodschappen doen bij het winkelcentrum achter ons en liep de Primera weer een keer binnen. Daar zag ik deze super lieve Forever Friends kaartjes. Vroeger was ik daar zo’n ‘fan’ van dat ik boekjes, agenda’s en pennen had van die beertjes.
Bij de Lidl kocht ik wat broodjes voor zondagochtend. Moet zeggen dat ze best veel keus hebben aan broodjes en dat ik ze ook lekker vind. En het is best goedkoop!

diary 4

Als ik naar het winkelcentrum wil moet ik door een klein parkje dat achter ons is. Het was zulk mooi weer! Alleen wel een beetje koud evengoed.
Dit bord kwam ik tegen en is volgens mij nieuw. Een elektronisch bord waarop je kunt zien hoe laat de bus komt. En dat voor in een dorp! ;) wel handig.

diary 5

Bij de plaatselijke drogist kwam ik superleuke oorbellen tegen die ik niet kon laten hangen. Zie dit soort oorbellen steeds vaker voorbij komen en vind ze echt leuk! Er staat nikkelvrij op dus hopelijk kan ik er ook tegen en krijg ik hier geen allergische reacties van. Ook swatchte ik wat producten die jullie morgen gaan zien op de blog :)

diary 6

Als ik een prijs kon krijgen voor chagrijnig kijken, kreeg ik de eerste plaats, haha! Hier een nieuw lip product op mijn lippen en mijn nieuwe oorbellen. Ondertussen ook proberen op te letten dat ik genoeg water drink, want dat schiet er nog wel eens bij in. En dat is natuurlijk niet zo goed.

diary 7

Daarna was ik even klaar met mijn laptop en ging ik op de bank hangen. Ik zapte naar ‘E!’ (favoriet) en keek daar ‘I am Cait’, het programma over Bruce Jenner die Caitlyn Jenner is geworden. Vind dat altijd wel interessant eigenlijk en ook een leuk programma.

diary 8

Daarna ging ik eten maken. Lekker rode bietjes en een champignon schnitzel! Het was eerlijk! Daarna nog even de Wordpress kalender erbij pakken en wat artikelen inplannen. Probeer het nu zoveel mogelijk te doen zodat ik geen dagen heb waar niets online komt. Blijft lastig, maar ik blijf het ook proberen! :)

diary 9

En als laatste; hier was ik op verjaardag. Het glas zoete witte wijn is van mij en al het bier van die jongens. Ik vind bier echt zo ontzettend smerig. Dus ik drink altijd zoete witte wijn :)

Lees ook:
Breek de week #8
Hoe ik productiever moet worden? Check deze 3 dingen!
Het inpakken kan beginnen, ik heb een huis!