Lucky List #5

lucky list

En daar is ‘ie weer, mijn lucky list van afgelopen tijd! Eigenlijk heel stom, dat je een beetje moet gaan graven naar de momenten waar je blij van werd. Of waar je je gelukkig door voelde. Alsof je niet overal dankbaar voor bent. Integendeel, dat ben ik juist wel! Er zijn weer een aantal leuke dingetjes die ik wil delen. De een van grotere waarde dan de ander, maar zeker het vernoemen waard. Zoals het geluid van fluitende vogels..

Zon, fluitende vogels en zonder jas naar buiten

Hier werd ik de afgelopen dagen enorm blij van! Vanaf het moment dat je nog in bed ligt met het raam open totdat de zon onder gaat en je inmiddels lekker binnen achter de laptop zit. Daar word ik nu echt heel erg blij van. Sowieso is het weer warmer en dat betekent ook dat ik gisteren voor het eerst zonder jas naar buiten kon! Weliswaar in een trui, maar hé, het was makkelijk te doen! 17:00.. je gaat naar huis en loopt naar de bus en dan hoor je allerlei soorten fluitende vogels om je oren. Het liefst heb ik dit het hele jaar door, haha.

Leuke initiatieven op andere blogs

Ook vind ik het super leuk om te lezen wat voor initiatieven bloggers nemen, om een leuk project te starten. Nu doe ik zelf mee met de doorgeefbox van Dalinka op Placefuly en ook heb ik me aangemeld voor de doorgeefbox van Bernadet en Kim, op hun nieuwe blog Perfectlittlemoments. Dit soort dingen zijn leuk! Op die manier kun jij je spulletjes aan iemand anders geven en krijg je er (als het goed is) ook weer iets leuks voor terug. Zelf zit ik er nog over te denken om misschien ook eens iets te organiseren.

Andere kleine dingetjes waar ik blij van word

Dat je blij met iemand bent en diegene ook zegt dat hij blij met jou is ♥ leuke mailtjes van bedrijven ♥ mijn layout weer een klein beetje op orde gebracht ♥ mijn Instagram foto’s van de laatste dagen ♥ PicFX app ♥ de nieuwe volgers ♥ Thierry Mugler winactie ♥ de mooie ooglooks van Anneloes en Daniëlle ♥ de volgers die erbij komen ♥ leuk contact met bloggers ♥

Lees ook:
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Het geheime project van Astrid (miss Sentinelli) en mij is online!
Lucky list #16

Waar werd jij blij van?
Geverifieerd door MonsterInsights