You are here: Home » Mariska's Life » Mijn week in foto’s #35 (verhuizen naar Enschede)

Mijn week in foto’s #35 (verhuizen naar Enschede)

Mijn week in foto’s #35 (verhuizen naar Enschede)

Zo, beetje later dan gepland weer maar op dit moment zit ik best wel in een hele spannende fase. Daarover lees je meer als je verder in het artikel leest. Voor de rest heb ik gewerkt en bijna niet geblogd of iets geplaatst op Instagram. Komt wel weer, lees je mee? Want als alles goed gaat ga ik verhuizen naar Enschede.

Maandag 22 juni

verhuizen naar enschede

Dit mandje had ik eens bij Action gekocht en bij me gezet in de slaapkamer, naast mijn bureau. Regelmatig komt hij erin liggen en dit schijnt erg lekker te liggen haha. Heel bijzonder weer. Zo ligt hij dus ook heel vaak op de bank.

Dinsdag 23 juni

Dinsdag moest ik weer even werken en daarna begon ik weer aan de serie Undercover op Netflix. Zo’n soort serie vind ik erg leuk en interessant maar op een of andere manier vind ik hem ook lastig om te volgen ofzo? Geen idee. En ik kon het niet laten om deze foto te maken van de schattige kattenpootjes haha.

Woensdag 24 juni

Bij de dierenwinkel waar ik vaak kom is uitverkoop omdat ze gaan stoppen met bepaalde producten. Ik nam een of ander kauwstokje mee waar een speciaal stofje in zit wat katten gek maakt. Nou, hij vond het geweldig haha. En als je van (watermeloen) houdt, zoek deze Fanta watermeloen variant eens in de winkel. Zó lekker!

Donderdag 25 juni

Donderdag had ik best wel trek in patat dus ging ik naar de snackbar in Edam om wat patat en snacks te halen. Smaakte goed 🙂 En Humberto Tan vond mijn foto leuk die ik op Instagram plaatste, de selfie 🙂

Vrijdag 26 juni

verhuizen naar enschede

Vrijdag was spannend, want ik ging voor het eerst alleen rijden naar de camping. Bijna 4 uur rijden! De heenweg was best wel spannend allemaal. Want slecht weer, geen airco en bloedheet, mijn telefoon wilde daarom niet opladen en had ik nodig voor de route, een ongeluk gezien en een rijbaan bij Eindhoven die ineens afgesloten werd voor mijn neus. Een uur langer onderweg geweest, maar het was me gelukt! 🙂 En het rijden op zich zo lang alleen viel me gelukkig alles mee.

Zaterdag 27 juni

Zaterdag gingen we boodschappen doen en ik ontdekte dat ze in Duitsland dus een watermeloen variant van Red Bull hebben. Meenemen dus als meloen liefhebber en wat is die lekker! Hoop alleen dat hij ook naar Nederland komt als suikervrije variant. En Nutella had ik zin in. Op zaterdag begon ik ook langzaam naar te denken om te verhuizen naar Enschede. Wat de camping al niet met je doet 🙂

Zondag 28 juni

Ik zag dat Morphe een samenwerking had met Coco Cola en besloot gelijk dit lip setje te bestellen en ook het oogschaduw palette. Daar komt nog een review van online. Mijn kat wil dus perse liggen op de plek waar ik mijn foto’s maak. Erg leuk ook.

Ook op zondag was ik nog bezig het met het idee verhuizen naar Enschede. Zondagochtend was ik al vroeg wakker en er zat de hele tijd een vlieg in mijn caravan en kon niet slapen. Toen besloten om te gaan tanken in Luxemburg (want dichtbij) en lekker naar huis te rijden. Bij thuiskomst nog meer bezig geweest met de verhuisplannen en het begint vorm aan te nemen. Als je mij op mijn Instagram stories volgt dan lees je er meer over 🙂

Lees ook:
Ga je nou alweer verhuizen?
Sponsor een pup van KNGF Geleidehonden en dit is waarom
Huren of kopen? Dit is waarom ik voor een huurhuis koos

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook