Dit zijn de beste nagelstudio’s van Nederland

by Mariska

Wil je je nagels laten lakken of nieuwe kunstnagels laten aanbrengen? In Amsterdam vind je hiervoor de beste adresjes. Van de top 10 beste nagelstudio’s van Nederland, zijn er namelijk zes te vinden in de hoofdstad. Dit blijkt uit onderzoek van thuisstudieplatform Laudius , dat de beoordelingen van meer dan 3.000 Nederlandse nagelstudio’s op Google Maps onder de loep nam.

Cursus eigen nagelstudio starten

De beste nagelstudio van Nederland

Van alle nagelsalons in Nederland scoort Nail Salon MB in Amsterdam het allerbeste als de beste nagelstudio van Nederland. Dat komt door de hoge beoordeling van 4,6 sterren in combinatie met de meeste reviews van alle nagelstudio’s (839). De top 10 beste nagelsalons van Nederland is:

Nail Salon MB in Amsterdam – 4,6 sterren o.b.v. 839 reviews

Bella Nailsalon in Amsterdam – 4,6 sterren o.b.v. 507 reviews

Tutti Colori Nail Bar in Amsterdam – 4,6 sterren o.b.v. 457 reviews

Blooming Nail Amsterdam – 4,7 sterren o.b.v. 436 reviews

Art of Beauty by Julia in Nieuwegein – 4,8 sterren o.b.v. 256 reviews

D-Top Nails nagelstudio in Vlaardingen – 4,7 sterren o.b.v. 269 reviews

Acrylnagelcursus.nl in Papendrecht – 5,0 sterren o.b.v. 193 reviews

Amsterdam Nail Art Studio in Amsterdam – 4,6 sterren o.b.v. 260 reviews

Ezoncs Beauty Salon Rotterdam in Rotterdam – 4,7 sterren o.b.v. 236 reviews

Kim Nagelstudio Ten Katemarkt in Amsterdam – 4,7 sterren o.b.v. 208 reviews

Kunstnagels aanbrengen kost jaarlijks ruim 500 euro

Ook de prijslijsten van meer dan 250 nagelsalons werden in het onderzoek meegenomen. Hieruit blijkt dat het aanbrengen en opvullen van nieuwe kunstnagels gemiddeld 41,20 euro kost.
Nagels groeien gemiddeld 0,1 mm per dag, waardoor na ongeveer 3 tot 4 weken kunstnagels flink uitgegroeid zijn. Wil je ze het hele jaar netjes houden, dan ben je dus al gauw zo’n 500 tot 700 euro per jaar kwijt voor alle nagelbehandelingen. Voor het verwijderen van kunstnagels betaal je gemiddeld 18,60 euro.

Flevoland best beoordeelde provincie

Hoewel in Amsterdam de beste nagelstudio te vinden is, springt op provinciaal niveau niet Noord-Holland, maar Flevoland er in positieve zin uit.

Gemiddeld krijgt een Flevolandse nagelsalon 4,4 van de 5 sterren bij een review. Ook in Noord-Holland en Noord-Brabant hebben liefhebbers van verzorgde nagels overigens niets te klagen: nagelsalons in deze provincies kunnen rekenen op 4,3 sterren.

Nagelstudio’s in Friesland krijgen juist de laagste beoordeling met 3,9 sterren. Meer informatie over de regionale verschillen is te vinden op deze onderzoekspagina.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?