Trekpleister dip en draai nagellak remover

trekpleister nagellakremover

Even geleden heb ik deze Trekpleister nagellak remover gekocht om uit te testen. Deze stond dus al heel lang te wachten. Ik was altijd al weg van de producten van Kruidvat, maar Trekpleister is zo’n beetje hetzelfde. Gelukkig hebben wij sinds enige tijd een Trekpleister op het dorp, dus dat is erg fijn. Ik wil qua nagellak remover gewoon een fijn product die mijn nagels niet enorm uitdroogt (en mijn nagelriemen) en die ook niet al te chemisch ruikt. Hele chemische nagellak vind ik echt vreselijk goor. Net als een hele sterke aceton lucht waar je direct high van wordt als je het ruikt. Goed, kijk mee naar deze Trekpleister nagellak remover.

Trekpleister nagellak remover – dip & draai

trekpleister nagellak remover

Trekpleister dip & draai nagellak remover zonder aceton reinigt gelakte nagels in een handomdraai. De toegevoegde glyerine en arganolie verzorgen bovendien de nagels en nagelriemen. Deze nagellak remover zonder aceton heeft een aangenaam fruitige geur.

De pot van de Trekpleister nagellak remover is niet heel veel bijzonders, maar toch vind ik het qua kleur een mooie combinatie. Niet dat het daarom gaat, het gaat natuurlijk om het product. Op de voorkant van het product kun je zien dat het een nagellak remover zonder aceton is en dat is op zich wel fijn. Ook geeft het aan dat er arganolie inzit. Ga er niet direct met je neus boven hangen en snuif het naar binnen, want dan heb je dus wel die hele sterke geur waar je zo goed als high van wordt.

trekpleister nagellak remover
trekpleister nagellak remover

Van binnen zit er een goede stevige spons die rondom in de binnenkant zit. Bij sommige nagellak removers is het gat in het midden (waar je vinger ingaat) soms wat groot, waardoor je maar moeilijk de spons raakt als je je vinger erin beweegt. Dat is nu gelukkig niet zo. Het is een vrij klein gaatje, dus als je je vinger erin stopt en draait, dan raak je eigenlijk altijd de spons. Ook voelt de spons dus stevig aan en heb ik niet het idee dat hij direct al afbrokkelt bij de eerste paar keer gebruik. Op mijn nagels droeg ik 2 lagen nagellak die er heel gemakkelijk vanaf gingen. Ik raad trouwens niet aan om glitter nagellak hiermee te verwijderen. Daarvan gaan de sponsjes wel een beetje beschadigen en wordt de remover zelf ook een beetje stroperig. Of deze Trekpleister nagellak remover ook de fruitige geur afgeeft? Ja, een beetje.

trekpleister nagellak remover

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze Trekpleister nagellak remover raad ik aan! Ik heb het idee dat het mijn nagelriemen niet uitdroogt en een klein beetje verzorging geeft. Ook voelen mijn nagels niet heel erg stroef aan. De fruitige geur die afgegeven wordt is niet heel erg aanwezig, maar gewoon subtiel wat het wel net zo aangenaam maakt. Hij doet dus prima zijn werk.

Deze Trekpleister nagellak remover bevat 75ml aan product en kost ongeveer €2,00. Alleen verkrijgbaar bij Trekpleister.

Lees ook:
L.O.V. the matte x metallic eyeshadow palette
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
Catrice peel off nagellak review
Essence on air!

Geverifieerd door MonsterInsights