W7 Powder Pearl

w7 powder pearl

Jullie zagen van de week W7 Baby Pink en tijdens hetzelfde bezoek van de week nam ik ook W7 Powder Pearl mee. Een kleur die ik normaal gesproken niet zo snel zou dragen eerlijk gezegd. Maar waarom nam ik hem dan mee? Omdat ik mint wel een leuke en frisse kleur vind voor de lente en die komt eraan. Maar wat ik nog leuker vond aan deze lak is dat er mooie gouden shimmer in zit! Oh daar hou ik zo van, vind dat echt heel mooi. Tijd om hem aan jullie te laten zien.

Lees ook: W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

W7 Powder Pearl

w7 powder pearl

Zoals ik al zei zijn de potjes naar mijn idee erg afgekeken van OPI want ik niet erg vind. Vind het leuke maar simpele potjes én er staat op het stickertje wat op de dop zit, de naam van de nagellak. Wel zaak om dan natuurlijk de stickers op de dop te laten zitten šŸ˜‰ Zelf doe ik dat altijd wel omdat ik het heel handig vind een naam van een lak te koppelen aan een kleur. Goed, verder naar de swatches van W7 Powder Pearl.

w7 powder pearl
w7 powder pearl
w7 powder pearl

Wat mij direct opvalt bij het openen van het potje is dat hij super sterk ruikt en niet op een positieve manier. De chemische sterke nagellak geur komt je direct tegemoet. Hij heeft absoluut minstens twee laagjes nodig. Op de foto’s draag ik twee laagjes en op zich dekt hij dan wel, maar als je goed kijkt blijft er soms nog wel eens klein stukje over waar het doorschijnt. Wat je heel goed ziet op de close-up foto is dat er luchtbelletjes zijn ontstaan. Dit ontstaat vaak op het moment dat de eerste laag nog niet goed gedroogd is en je dan al de tweede laag erop doet. De eerste laag was absoluut goed gedroogd en toch is dit ontstaan. Heb het er ook al eens helemaal afgehaald en opnieuw gedaan om te kijken of het aan mij lag, maar helaas niet.

Het kleurtje vind ik echt heel erg leuk, maar het lakken is niet echt een succes.

Lees ook:
W7 Flirty Eyes mascara
W7 Pink Mirror
W7 absolute lashes mascara

W7 is te koop bij o.a. Boozyshop.

11 Reacties

 1. Evelien
  17 februari 2016 / 13:09

  Iew jammer van die geur! Verder wel mooie kleur, zeker met dat goud erin.
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Action must haves: week 7My Profile

 2. 15 februari 2016 / 18:35

  de kleur is wel heel erg mooi, op de een of andere manier doet de kleur mij aan iets van een bepaalde parelmour glans denken die je wel eens zag op servies een jaartje of wat terug…wel heel leuk in elk geval..
  Lees het laatste blogbericht van petra – Monday manicure: Peachella Party ..My Profile

 3. 15 februari 2016 / 14:15

  Mooi kleurtje nochtans, vind hem zowel voor de lente als de winter erg leuk šŸ™‚

 4. 15 februari 2016 / 11:42

  Wel jammer dat het lakken niet zo goed ging en dat de geur zo sterk is, maar het kleurtje vind ik wel heel mooi!

 5. 15 februari 2016 / 06:28

  Jammer dat het lakken van dit kleurtje niet zo fijn ging. Een bijzondere kleur, mooi voor de lente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.