Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

W7 Baby Pink

w7 baby pink

Laatst kocht ik bij de OP = OP Voordeelshop weer een aantal nieuwe producten waar ik benieuwd naar was, waaronder deze nagellak W7 Baby Pink. Een mooi licht en lief roze kleurtje die ik (volgens mij..) nog niet in mijn stash heb. Vind dit soort kleurtjes altijd heel mooi voor het zonnige weer ook. Nu tref ik het dat ze in Purmerend een OP = OP Voordeelshop hebben waar ik vaak heel snel langs kan gaan. Als je die ook in de buurt hebt.. ga eens langs!

Lees ook: W7 Starry Nights

W7 Baby Pink

w7 baby pink

Sowieso doen de flesjes van W7 mij altijd denken aan OPI. Ik denk dat het daar ook wel een beetje van is afgekeken omdat W7 erom bekend staat dat ze veel dingen toch wel na proberen te maken. Vind ik niet erg hoor, ik vind het wel mooi! Verder is het niet zo’n heel speciaal flesje. Ik kocht er nog meer, maar W7 Baby Pink is dus de eerste die ik nu laat zien. Een lief zacht roze kleurtje die ook wel pastel te noemen is.

w7 baby pink
w7 baby pink
w7 baby pink

Het lakje is qua structuur niet vervelend maar ook niet fijn. Het lijkt wel of dit soort lichte kleurtjes altijd een heel klein beetje stroperig zijn. De structuur is een heel klein beetje dikkig. Je kan je nagels er wel goed mee lakken. Nadeel is dat hij niet in een laagje dekt en met twee lagen krijg je het op zich best egaal. Voor de beste dekking heb je wel drie laagjes nodig maar dat is dus wel weer een beetje lastig doordat de structuur niet super fijn is. Snappen jullie het nog?

Buiten dat vind ik het wel een hele leuke lak en moet ik het geduld maar proberen op te brengen als ik hem op wil! Deze W7 nagellak kost €2,50 en vaak is er bij de OP = OP Voordeelshop een aanbieding. Je koopt er 3 en betaald dan uiteindelijk €7,00 wat het weer net iets goedkoper maakt. Het bevat 15ml aan product wat ik best veel veel vind.

Lees ook:
H&M Tickled Pink
W7 Powder Pearl
W7 Pink Mirror

W7 is oa te koop bij Boozyshop.nl.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 12 februari 2016 / 21:58

  Ik vind het een heel mooi kleurtje en herken het wel bij sommige lakjes, dat ze zo dikkig zijn. Essie heeft dat bijvoorbeeld niet, en ook van colorclub heb ik een hele lichte die enorm goed dekt en fijn lakt. Je moet er wat geluk mee hebben 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Bianca – Kneipp amandelbloesem douche foam en body lotionMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   12 februari 2016 / 18:43

   Ja vind ik ook jammer hoor, het wordt er allemaal niet mooier op op die manier.

 2. 12 februari 2016 / 12:47

  Hey Mariska,

  Wat een mooie kleurtje! Jammer dat de structuur niet fijn is, maar toch vind ik hem wel erg mooi 🙂 .

  Liefs!
  Lees het laatste blogbericht van Astrid – Op zoek naar een nieuwe zomerjasMy Profile