W7 Flirty Eyes mascara

w7 flirty eyes mascara

Eigenlijk gebruik ik niet zo heel veel make-up, maar mascara is voor mij wel heel belangrijk. Dat gebruik ik ook niet iedere dag maar wil wel een fijne mascara hebben die zijn werk doet. Als ik kijk naar mijn ideale mascara dan geeft deze volume, is deze intens zwart en kan ik deze opbouwen in lagen waardoor mijn wimpers wat voller worden. Van volle wimpers moet je houden en ik hou er van! Goed, tijd voor de W7 Flirty Eyes mascara om uit te testen.

W7 Flirty Eyes mascara

De W7 Flirty Eyes False Lash Effect Mascara zorgt voor het valse wimpereffect! Het speciale borsteltje separeert jouw wimpers en geeft elke wimper een mooie laag mascara. – volgens makeupmusthaves.nl

Als ik de naam Flirty Eyes mascara hoor dan denk ik dat hij wel eens zou kunnen voldoen aan mijn eisen. Ik bedoel flirty eyes vind ik dat toch wel een beetje.. mooie volle wimpers met volume! Ik testte hem maar al te graag uit om te kijken of deze budget topper ook als een van mijn favoriete mascara’s kon dienen en ik hem vaker zou gaan gebruiken.

w7 flirty eyes mascara

En dit is het borsteltje dat deze Flirty Eyes mascara heeft. Eerder vond ik ze vreselijk irritant maar tegenwoordig vind ik ze juist enorm fijn. Mijn wimpers gaan er beter van separeren waardoor ik de mascara ook mooi egaal kan aanbrengen. Op die manier kan ik de laagjes ook mooier en beter opbouwen en ontstaan er minder klontjes. Al moet je natuurlijk evengoed wel oppassen! Goed, ik smeerde mascara op mijn wimpers. Ik begon met één laagje, daarna twee laagjes.. en nog een derde laagje. Het resultaat zie je hieronder.

Het borsteltje werkt overigens wel heel goed en fijn vind ik. Het is een goed en stevig borsteltje waarmee je je wimpers wel goed kunt ‘kammen’ waardoor ze goed separeren.

w7 flirty eyes mascara

Ben ik er tevreden mee? Nee. Ik ben er niet tevreden over omdat de mascara niet aan mijn verwachtingen voldoet. Het kan best zijn dat hij voor iemand anders wel goed werkt maar voor mij niet. Er komt ook veel te weinig product af voor mijn gevoel bij een laagje. Als basis zou hij wel goed zijn. Daarmee bedoel ik dat je eerst deze mascara opbrengt en laat drogen en vervolgens verder gaat met een mascara die wel volume brengt. Een soort stappen mascara waarvan dit de eerste stap is. Maar daar door je het eigenlijk natuurlijk niet voor. Ook vlekt hij enorm boven mijn ogen.

Info en verkrijgbaarheid

Deze mascara kocht ik bij de OP=OP Voordeelshop in Purmerend waar heel veel W7 producten verkrijgbaar zijn. Nu komen er steeds meer OP=OP Voordeelshops in het land en wellicht dat deze daar ook verkrijgbaar is. Hij is niet duur en kost tussen de €3,00 en €4,00.
W7 is verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.

Ik zou hem niet aanraden, behalve als basis voor mascara en je er daarna een andere mascara overheen doet om het af te maken. Daar moet je natuurlijk van houden!

Lees ook:
Lidl waterproof mascara van Cien
Essence Instant Volume Boost mascara waterproof
MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara
W7 Starry Nights

Geverifieerd door MonsterInsights