Catrice spring / summer 2016 update (ogen)

sand nudes eyeshadow palette

Catrice gaat meer producten toevoegen aan hun assortiment voor de Catrice Spring summer update van 2016. Dit zijn er best wel wat en ik heb zoveel mogelijk in dit artikel verwerkt om jullie te laten zien wat er precies bij komt! Zelf heb ik al even goed gekeken voor ik dit artikel maakte en er zijn zóveel leuke items en producten die ik het liefste allemaal wil hebben. Producten voor de ogen, de nagels, de lippen en ga zo maar door. Kijk mee naar deze grote assortiment update van Catrice voor de lente en de zomer van 2016. Ik heb alles opgesplitst omdat het anders heel erg lang wordt. Hier zie je de update van de oog producten!

Lees ook: Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

Catrice spring / summer 2016 (ogen)

Perfecte match: Beauty & Fashion. CATRICE staat voor innovatieve cosmetica en de laatste trends rechtstreeks van de catwalk. CATRICE weet hoe de internationale fashion looks van het seizoen vertaald moeten worden naar make-up van de hoogste kwaliteit. Met alle inspiratie uit de Spring/Summer collecties is CATRICE klaar voor het komende seizoen met nieuwe must-haves!

Mono eyeshadow

catrice spring summer 2016 mono eyeshadow

Helder en excentriek of dromerig en smokey, aan de kleur blauw ontkom je niet in 2016 – of het nu gaat om een hemelsblauwe oogschaduw of pastelblauwe Kohl Kajal. De kleur blauw wordt aangevuld met een kleurenschema van neutraal sand en gebroken wit

Absolute eye colour mono – 970 Peachahontas (mat)
Absolute eye colour mono – 980 The Big Blue Theory

€2,89

Eyeshadow palette

catrice spring summer 2016 eyeshadow palette

De blijvende trend denim is de winnaar in de categorie casual lifestyle. Nu zijn Denim Greys ook beschikbaar voor de ogen. Met de zes harmonieuze tinten in het palet en een geïntegreerde duo-applicator kun je diverse looks met matglanzende en metallic effecten te creëren. De texturen zijn zacht en soepel en hebben overtuigende kleuren, variërend van licht Acid Wash tot donker Denim.

Denim Greys Eyeshadow Palette – 010 Deminem

€4,99

Catrice Glam Fusion eyeshadow

catrice glam fusion

Dankzij de innovatieve hybride-technologie “Powder To Gel”, verandert de ultrazachte poederoogschaduw in een gel-achtige textuur wanneer het in contact komt met de huid. Het resultaat: unieke kleur, elegante glans effecten en een look die intenser wordt wanneer de oogschaduw herhaaldelijk wordt aangebracht.

010 Jon Snows Favorite
020 To Be ContiNUDEd
030 Lucy Blue
040 Instaglam
050 #Ashtag
060 Let‘s Go Browntown

€3,99

Catrice highlighting eyeshadow

catrice highlighting eyeshadow

Lentelicht! Deze oogschaduw is een ware lichtvanger en creëert subtiele highlights op het gehele ooglid, de binnenste ooghoek of direct onder de wenkbrauw. De romige poedertextuur is gemakkelijk te gebruiken zorgt voor een frisse blik en heldere accenten!

010 Turn The High Lights On!
020 Rosefeller Center
030 1001 Golden Nights

€2,89

Sand nudes eyeshadow palette

Het fijne, lichte zand van het Caribisch gebied, de rode duinen van de Sahara en de donkere zandstranden van Guatemala: zes perfect op elkaar afgestemde tinten in warme nude en zand nuances laten niets te wensen over. De zijdezachte textuur heeft een hoge dekking en biedt zowel glinsterende als matte effecten die kunnen worden gemengd en afgestemd om de gewenste look te creëren. Dankzij de geïntegreerde duo-applicator is het palet ideaal on-the-go.

010 Hug S´and Kisses

€4,99

Soft metal eyeshadow palette

soft metal eyeshadow palette

De perfecte Soft Metal Look met zes complementaire nude tinten, variërend van zacht rosé-champagne tot warme bruintinten en intens aubergine. De zijdezachte texturen met een hoge dekking creëren een absoluut unieke, krachtige metal finish. De praktische duo-applicator maakt het concept compleet.

010 Metal´morphosis

€4,99

Stylo eyeshadow pen

catrice stylo eyeshadow pen

Kleur, glans en langhoudendheid: deze oogschaduw pen heeft het allemaal. Ideaal voor on-the-go. De romige textuur is gemakkelijk aan te brengen met de ronde tip en de dekking kan worden geïntensiveerd na elke applicatie.

010 Ick Bin Ein Pearliner!
020 G’Old Mc Donald
030 Copper And Paste
040 Brown To Earth
050 51 Shades Of Grey
060 In The Taupe Ten

€3,99

Kohl Kajal

kohl kajal

Maak een statement met Smokey Eyes in tal van fantastische kleureffecten – zacht, glanzend en metallic, of glossy en fluweelzacht – alles kan!

220 Grey-Z

€1,99

Longlasting eye pencil

longlasting eye pencil beautiful mint

Langhoudend en waterproof. Longlasting Eye Pencil Waterproof heeft intense, hoog gepigmenteerde kleuren en verschillende effecten om de ogen opvallend mee te accentueren. De zachte textuur is eenvoudig en mooi aan te brengen. De pen heeft een handig draaimechanisme en een puntenslijper aan het uiteinde.

120 A Beautiful Mint

€2,39

Smokey Matt Powder Liner

smokey matt powder liner

Kajal wordt al ongeveer 4000 jaar gebruikt als beautyproduct. Nu krijgt deze klassieker een innovatieve upgrade. De losse, zwarte poedertextuur kan gemakkelijk en nauwkeurig worden aangebracht als een eyeliner dankzij de zachte sponsapplicator. Het resultaat: prachtige, dramatische Smokey Eyes!

010 Smokey Black

€3,99

Velvet Matt Smokey Eyes Pencil

velvet matt smokey eyes pencil

Donker en mysterieus, Smokey Eyes hebben een speciale aantrekkingskracht. Deze oogpotloden met een geïntegreerde applicator bieden verschillende stijlen. De zachte textuur kan gemakkelijk worden gemengd met het kwastje

040 Steel The Show

€2,59

3D Lash Multimizer Effect Mascara Ultra Black

catrice 3d multimizer mascara

3D power: maximaal effect. Volle, prachtig gedefinieerde en gesepareerde wimpers zijn binnen handbereik met 3D Lash Multimizer Effect Mascara. Het elastomeerborsteltje met diepzwarte textuur zorgt voor intens, driedimensionaal volume en een sensationeel effect.

010 Ultra Black

€4,59

3D Lash Multimizer Effect Mascara Waterproof

catrice 3d multimizer mascara waterproof
catrice spring summer

3D power: maximaal effect. Volle, prachtig gedefinieerde en gesepareerde wimpers zijn binnen handbereik met 3D Lash Multimizer Effect Mascara. Het elastomeerborsteltje met diepzwarte textuur zorgt voor intens, driedimensionaal volume en een sensationeel effect.

010 Black Waterproof

€4,59

Glam & Doll False Lashes Mascara

glam & doll false lashes mascara
catrice spring summer

Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de succesvolle Glam & Doll collectie. De nieuwkomer scoort punten met het gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper dekt met slechts één streek en van wortel tot uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten

010 Black

€3,99

Speedstar Ultra Volume Mascara Ultra Black

speed star ultra volume mascara waterproof
speed star ultra volume mascara
catrice spring summer

Volumineuze en dramatische wimpers in een recordtijd – geen probleem met de Speedstar Ultra Volume Mascara. De formule voor succes: de combinatie van een volumetextuur en v-vormige vezelborstel. Elke individuele wimper is gehuld in diepzwart en voorzien van unieke volume.

010 Ultra Black
010 Ultra Black waterproof

€4,59

Brow Lifter & Highlighter

brow lifter & highlighter catrice spring summer

Het perfecte duo voor het gebied rond de ogen: de matte highlighter wordt aangebracht onder de wenkbrauw voor een zichtbaar liftend effect, terwijl de glinsterende highlighter wordt aangebracht op de waterlijn en de binnenste ooghoeken om ze de benadrukken. Professioneel 2in1 product voor een perfect resultaat.

€3,99

Velvet Brow Powder Artist

velvet brow powder artist
velvet brow powder artist catrice spring summer
velvet brow powder artist

Deze innovatieve wenkbrauwstyler zorgt voor volle, gedefinieerde wenkbrauwen. De flexibele sponsapplicator vult met de fluweelzachte textuur ontbrekende haartjes in de wenkbrauw. Het geïntegreerde borsteltje brengt de wenkbrauwen in no time perfect in vorm. Praktisch: de textuur van dit 2in1 product zit in het dopje, zodat je de Velvet Brow Powder Artist niet hoeft te slijpen.

010 Blond Brows Are A Girl’s Best Friend
020 Brow fASHionista
030 Dark Brow(n) Is The New Black

€3,99