Vaseline Rosy Lips

by Mariska

Eigenlijk heb ik altijd wel lip verzorging bij me, zoals nu Vaseline Rosy Lips. Soms is zijn het lipbalsems met een lekker smaakje bijvoorbeeld die ik alleen gebruik voor de smaak omdat ze totaal geen werking hebben ;) Zo liet ik ooit al mijn watermeloen smaken lipglosses zien. Ook is de Vaseline Pink Bubbly een van mijn favorieten die ik nog steeds met veel liefde gebruik. Deze bieden wel degelijk verzorging ook! Nu heb ik ook Vaseline Rosy Lips eraan toegevoegd.

Lees ook: Primark lip balm trio met winter smaken

Vaseline Rosy Lips

Vaseline Lip Therapy Rosy Lips een perfecte manier om je lippen gezond te houden en tegen weersinvloeden te beschermen. Vaseline Lip Therapy Rosy Lips zorgt voor natuurlijke roze kleuren van de lippen door de lippen te verzachten en lichtjes een tint te geven.

vaseline rosy lips
vaseline rosy lips

Dit is het product op mijn lippen en een beetje van het product op mijn hand. Je ziet dat het niet alleen in het blikje rood van kleur is maar ook dat het rood kleurt op je huid. Op mijn lippen vind ik hem gewoon oké. Wel ben ik blij dat de rode kleur niet té erg is. Hij geeft, zoals ze over het product zeggen, net een klein beetje (roze) kleur aan je lippen. Niets bijzonders!

De geur is wel erg lekker. Ben niet zo heel goed in geuren omschrijven maar ik vind hem best fruitig, naar rood fruit ruiken. De geur van Vaseline Rosy lips is wel iets sterker dan dat hij smaakt vind ik. Ook niet erg, want zo krijg je geen smaak overload en heb je een subtiel smaakje op je lippen. Heerlijk verzorgend én een goede smaak is voor mij helemaal top!

vaseline rosy lips

Hierboven zie je de ingrediënten die in Vaseline Rosy lips zitten. Over het algemeen zijn de oliën natuurlijk lekker verzorgend voor je lippen. Al is het niet fijn als je het product gebruikt terwijl er net misschien ingrediënten in zitten die je niet fijn vind of niet tegen kunt.

Zelf kocht ik Vaseline Rosy lips bij een Euroshop en volgens mij heb ik hier €1,00 voor betaald. Het blikje bevat 20 gram aan producht. Er staat op het blikje dat het een special edition lip therapy is, maar ik weet niet of hij limited is. Volgens mij is hij ook gewoon nog verkrijgbaar in verschillende drogisterijen of online zoals bij de Online Drogist voor €1,89.

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
MUA Luxe velvet lip lacquer Zest, Tranquility, Kooky
NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia

Hebben jullie ook van die heerlijke smaken van Vaseline? Wat is jouw favoriete smaak?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?