MUA Luxe velvet lip lacquer Zest, Tranquility, Kooky

mua luxa velvet lip lacquer

Deze MUA Luxe velvet lip lacquer zag ik al liggen in het schap bij Kruidvat, maar nooit had ik er eigenlijk een meegenomen. Tot ik deze opgestuurd kreeg en toen maakte mijn hart wel een sprongetje. Ik vind ze er namelijk prachtig uitzien en wat mij betreft past de naam ‘luxe’ er ook wel bij. Het heeft gewoon echt een best luxe uitstraling voor een redelijk budget merk. Ik heb Zest, Tranquility en Kooky die ik laat zien. Was heel erg benieuwd!

Lees ook: NYC liquid lip stain Unforgettable Fuchsia

Geef je lippen de ultieme fluweelmatte look met deze sterk gepigmenteerde zijde-achtige lipgloss. De sneldrogende formule van de Mua Velvet Lip Lacqeur glijdt moeiteloos over je lippen en geeft een vlekvrije en langdurige afwerking.

MUA Luxe velvet lip lacquer Zest, Tranquility, Kooky

mua luxa velvet lip lacquer

De MUA luxe velvet lip lacquer lijn bestaat in totaal uit nieuwe kleuren:

Kooky*
Moxie
Reckless
Vivacity
Zest*
Tranquility*

mua luxa velvet lip lacquer

De kleuren die ik heb ontvangen zijn niet echt kleuren die ik zelf zou dragen, behalve Zest misschien. Tranquility vind ik een beetje ’te’ nude en Kooky is zo donkerpaars dat het niet bij mij past. Die is veel te heftig! Maar buiten dat vond ik het wel leuk om ze eens op te hebben en te kijken hoe het me staat ;) Wat me direct opviel is dat Tranquility qua structuur heel fijn was en deze ook heel fijn aanbracht op mijn lippen. De andere twee vond ik wat minder en leken wat stroever aan te brengen. Ook waren de laatste twee niet in een keer dekkend te krijgen en had je nog wel een tweede laagje nodig. Dat heb ik dan ook op de foto. Ook heb ik een overzicht gemaakt van de verschillende kleuren met daarbij natuurlijk de lip swacthes.

mua luxe velvet lip lacquer

Ik vind de MUA luxe velvet lip lacquers een heel erg leuk product met leuke kleuren. Van mij had de dekking van een aantal kleuren wel wat beter gemogen omdat het nu best wel lastig is om ze egaal op te kunnen brengen. Je moet hem na een hapje wel even bijwerken, hij blijft namelijk niet zó goed zitten dat hij geramd zit. Dat vind ik best wel jammer. Voor die prijs dat je ervoor betaalt kun je beter gaan voor een lipstick van bijvoorbeeld de Hema die wel supergoed blijft zitten! De flacons waar het product inzit vind ik wel heel erg leuk! Deze zijn namelijk matte met een mooie shiny dop.

De MUA luxe velvet lip lacquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99 per stuk.