Klavertje vier oorbellen van MyJewellery

by Mariska

Dat geluk tegenwoordig een beetje aan mijn zijde staat, dat zou best eens kunnen door deze prachtige klavertje vier oorbellen van My Jewellery ! Ik mocht iets uitzoeken en dat vond ik echt heel lief én leuk. Omdat ik dus wat geluk kon gebruiken koos ik voor deze super lieve klavertje vier oorbellen. Oké, dat is een grapje! Ik vond ze gewoon echt heel erg schattig en draag graag oorknopjes.

De meiden van My Jewellery zijn erg blij met deze zilveren knopjes oorbellen.
Deze subtiele knopjes oorbellen passen namelijk bij elke outfit en zijn niet te aanwezig als je al een opvallende ketting om hebt. Met deze zilveren klavertjes oorbellen krijg je een lekker zomers gevoel!

Klavertje vier oorbellen

klavertje vier oorbellen

Het zijn hele schattige knopjes van zilver. Ze zijn ook in goud verkrijgbaar maar dat is niet zo mijn kleur. Mocht je toch niet echt van klavertjes vier houden, dan hebben ze ook sterretjes, ananasjes en schelpjes bijvoorbeeld. Die zijn allemaal ook in zowel zilver als goud verkrijgbaar. Ik heb ze al vaak gedragen! Ze zijn dan ook favoriet geworden omdat ik er geen uitslag van krijg door mijn nikkel allergie.

my jewellery armbandje
my jewellery armbandje1

Dit super schattige armbandje kreeg ik er ook bij, hoe lief! Het is een klein armbandje met kleine parelmoer kleurige kraaltjes op een elastiek bandje. Het bandje vind ik persoonlijk niet echt een stevig gevoel geven doordat die van elastiek is, maar dat is altijd iets waar je mee moet oppassen. Zoals je op de foto’s ziet heeft hij turquoise accenten en kraaltjes. Ook zitten er kleine gouden kraaltjes tussen en een klein gouden hangertje met ‘MY’ erop. Heel schattig.

De oorbellen zijn verkrijgbaar in de webshop van my-jewellery.com voor €14,95. Je kunt betalen met iDeal, PayPal (incl. overboeking), Overboeking, Bankcontact / Mister Cash, Giropay en Fashioncheque. Je kunt er terecht voor vele sieraden, home accessoires en fashion artikelen!

Lees ook:
Buddha to Buddha oorbellen Ellen
Sieraden wishlist
Lucardi schakel armband

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?