Mijn meest gedragen parfum van 2020

coco eau de parfum chanel

Dit leek me een leuk punt om over te schrijven, zeker omdat ik de laatste tijd veel meer schrijf over parfum. Het is al jarenlang mijn favoriete beauty item, maar gek genoeg schreef ik er nooit echt over. Daarom, nu het jaar (gelukkig!) bijna ten einde is, ga ik schrijven over mijn meest gedragen parfum van 2020.

Meest gedragen parfum van 2020

Guerlain Mon Guerlain Intense

Mon Guerlain Intense is een geur die ik dit jaar heb leren kennen. Eigenlijk eerst de ‘niet’ intens versie en toen ik die rook was ik verkocht. Ik kocht hem op de gok, maar dat was een hele goede gok. Daarna wist ik dat de intense versie ook heel goed zou zijn. En dat is ook zo! Ik heb hem veel gedragen. En nog steeds! Het is dus echt mijn meest gedragen parfum van 2020. (shop)

Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir heb ik ook op de gok leren kennen toen ik Douglas een keer bezocht. Alles waar ‘noir’ of ‘intense’ achter staat trekt direct mijn aandacht. Deze spoot ik op bij Douglas en ik was verkocht. Ik kocht hem niet direct, maar kreeg hem maar niet uit mijn hoofd. Uiteindelijk gekocht en is ook een van mijn meest gedragen parfums van dit jaar. (shop)

Chanel Coco

Van Chanel wilde ik ook een parfum en dit werd Coco van Chanel. Eigenlijk een geur die ik niet direct bij mezelf vond passen, maar ik kreeg er echt heel veel complimentjes over als ik hem droeg. Inmiddels is dit parfum niet meer in mijn stash en heb ik iemand anders er blij mee gemaakt. (shop)

YSL Manifesto

YSL Manifesto heb ik al een aantal jaar. Ooit eens bij Douglas binnengelopen en vroeg om een alternatief voor Aliën van Mugler. Aliën was jaren de enige geur die ik alleen maar droeg. Dag in dag uit en op een gegeven moment wilde ik wat anders. Manifesto van YSL is ook zo’n mysterieuze geur vind ik. Hier krijg ik ook altijd veel complimentjes over als ik hem draag. (shop)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook