3 dingen die prioriteit hebben in mijn huis

3 dingen die prioriteit hebben in huis

Eerder schreef ik al een artikel met de dingen die ik voor de koude maanden wil veranderen aan mijn huis. Dat waren een aantal zaken, maar er hebben er 3 echt een grote prioriteit voor mij. Ik heb écht gordijnen nodig of iets anders wat ik voor mijn huiskamerraam kan hangen en verlichting. Ledverlichting of iets anders? Daar ben ik nog niet over uit. Binnenkort ga ik ermee beginnen en ik ga ook nog wel wat foto’s daarvan laten zien de komende tijd. Het is tijd dat mijn plekje nog meer mijn smaak wordt :)

Foto: Shutterstock/Photographee.eu

Ledverlichting of verlichting slaapkamer

In mijn slaapkamer heb ik op dit moment maar een lampje en die hangt aan mijn bed. Ik wil naast mijn bed altijd namelijk altijd een lampje hebben. Vaak schrik ik wakker of bijvoorbeeld als het gaat onweren wil ik verlichting in mijn kamer. Het lampje dat ik nu heb naast mijn bed is daar goed voor, maar niet als ik mijn slaapkamer binnen loop. Bij de deur van mijn slaapkamer zit om het hoekje een lichtknopje maar er hangt dus geen lamp, haha.

Radiatoren verven

In mijn huis zitten verschillende radiatoren die heel lelijk zijn geworden. De verf is afgebladderd en ze daardoor vertonen ze ook roestvorming. Dat was al zo toen ik hier kwam werken maar had op dat moment geen prioriteit. Op dit moment is dit wel iets wat ik op korte termijn wil gaan opknappen. Je hebt namelijk speciale verf om radiatoren te verven dus dat komt mooi uit. Dit ga ik dus zeker doen voor de koude maanden beginnen. Dan zit je vaker binnen en hoef ik er minder naar te kijken (en me te irriteren). En ja, ze worden gewoon wit, net zo netjes :)

Gordijnen in de woonkamer

Eindelijk eens raamdecoratie voor de huiskamer zou ook niet verkeerd zijn. Gelukkig kunnen mensen die voorbij lopen niet zo mijn woonkamer in kijken maar het is wel fijn om kou tegen te houden. Nu met deze warme maanden heb je dat niet zo, maar ik weet nog wel dat het in de winter en herfst goed kon trekken. Je voelde dan echt de kou van buiten uit bij het raam naar binnen komen. Dus dat is eigenlijk wel de nummer 1 prioriteit voor het weer koud wordt. En het moet gewoon een knus hokkie worden; mooie ledverlichting en mooie raamdecoratie.

Lees ook:
Deze dingen wil ik voor de winter in huis klaar hebben
Mijn week in foto’s #11
The Kelly Family Loreley 2019 – vanuit het bos (gratis concert!)