3 dingen die prioriteit hebben in mijn huis

3 dingen die prioriteit hebben in huis

Eerder schreef ik al een artikel met de dingen die ik voor de koude maanden wil veranderen aan mijn huis. Dat waren een aantal zaken, maar er hebben er 3 echt een grote prioriteit voor mij. Ik heb écht gordijnen nodig of iets anders wat ik voor mijn huiskamerraam kan hangen en verlichting. Ledverlichting of iets anders? Daar ben ik nog niet over uit. Binnenkort ga ik ermee beginnen en ik ga ook nog wel wat foto’s daarvan laten zien de komende tijd. Het is tijd dat mijn plekje nog meer mijn smaak wordt ­čÖé

Foto: Shutterstock/Photographee.eu

Ledverlichting of verlichting slaapkamer

In mijn slaapkamer heb ik op dit moment maar een lampje en die hangt aan mijn bed. Ik wil naast mijn bed altijd namelijk altijd een lampje hebben. Vaak schrik ik wakker of bijvoorbeeld als het gaat onweren wil ik verlichting in mijn kamer. Het lampje dat ik nu heb naast mijn bed is daar goed voor, maar niet als ik mijn slaapkamer binnen loop. Bij de deur van mijn slaapkamer zit om het hoekje een lichtknopje maar er hangt dus geen lamp, haha.

Radiatoren verven

In mijn huis zitten verschillende radiatoren die heel lelijk zijn geworden. De verf is afgebladderd en ze daardoor vertonen ze ook roestvorming. Dat was al zo toen ik hier kwam werken maar had op dat moment geen prioriteit. Op dit moment is dit wel iets wat ik op korte termijn wil gaan opknappen. Je hebt namelijk speciale verf om radiatoren te verven dus dat komt mooi uit. Dit ga ik dus zeker doen voor de koude maanden beginnen. Dan zit je vaker binnen en hoef ik er minder naar te kijken (en me te irriteren). En ja, ze worden gewoon wit, net zo netjes ­čÖé

Gordijnen in de woonkamer

Eindelijk eens raamdecoratie voor de huiskamer zou ook niet verkeerd zijn. Gelukkig kunnen mensen die voorbij lopen niet zo mijn woonkamer in kijken maar het is wel fijn om kou tegen te houden. Nu met deze warme maanden heb je dat niet zo, maar ik weet nog wel dat het in de winter en herfst goed kon trekken. Je voelde dan echt de kou van buiten uit bij het raam naar binnen komen. Dus dat is eigenlijk wel de nummer 1 prioriteit voor het weer koud wordt. En het moet gewoon een knus hokkie worden; mooie ledverlichting en mooie raamdecoratie.

Lees ook:
Deze dingen wil ik voor de winter in huis klaar hebben
Mijn week in foto’s #11
The Kelly Family Loreley 2019 – vanuit het bos (gratis concert!)

 

4 Reacties

 1. 13 juni 2019 / 14:25

  Wij zijn thuis met een mega verbouwing bezig , de badkamer en toilet beneden zijn klaar, nu zijn we met de keuken bezig en van de zomer moet er een dakkapel geplaatst gaan worden. Voldoende projecten dus;-) Zelf hebben wij luchtverwarming en dus geen radiatoren in huis. Ik ben heel benieuwd hoe het verven ervan je gaat bevallen, ik ken zelf niemand die dat ooit gedaan heeft, alvast succes! Het zal best een werk zijn!
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Valentino Sea winter cross body bagMy Profile

 2. Gaby
  10 juni 2019 / 21:36

  Je kan beter je radiatoren schilderen als ze koud zijn dus in de winter heb je altijd de verwarming aan vandaar dat in de zomer beter is veel succes met alles gr gaby

  • Mariska
   Auteur
   12 juni 2019 / 20:14

   Thanks Gaby! Goede tip inderdaad! Denk dat het wel gaat lukken voor de winter ­čÖé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.