The Body Shop Ultimate advent calendar 2021 inhoud (spoiler!)

body shop advent calendar ultimate 2021

Dit jaar mocht ik ook weer een adventkalender van The Body Shop ontvangen en dit keer The Body Shop Ultimate advent calendar die je kunt aanschaffen voor €130. In dit artikel laat ik de inhoud aan je zien van deze super mooie adventkalender. Elk jaar maken ze weer prachtige kalenders en ook dit jaar ziet het er weer prachtig uit. Een mooie groene met verschillende laden met cadeautjes. En als je de bovenkant open doet dan komt er nog iets moois tevoorschijn. Naast deze prachtige details vind je op elk doosje ook nog een mooie quote/verhaal en figuren die je uit kunt drukken. Genoeg om even mee te kijken dus! Oh ja, ze staan op willekeurige volgorde :) De waarde van de kalender is €228 en je betaalt €130. Nice!

Lees ook: The Body Shop Vanilla Pumpkin limited edition

The Body Shop Ultimate advent calendar 2021

advent calendar 2021

Van de adventskalender zelf is weer een prachtig iets gemaakt. Helaas heb ik er zelf geen foto van kunnen maken, maar dit is hoe die eruit ziet. De bovenkant kun je open klappen en dan staan daar figuren. Daaronder vind je de eerste pakjes. Vervolgens zitten er nog 2 laden in die je kunt openmaken waar je de rest van de pakjes vindt. Super mooi gedaan! Ook zijn de doosjes zelf prachtig en bevatten ze allemaal een kleine quote of verhaal, heel inspirerend vind ik dat. Bij de voorgaande kalenders was dit ook het geval.

the body shop advent calendar ultimate 2021

Je vindt er o.a. deze heerlijke douchegel in de geur British Rose, camomile remover en een Vitamin E hydrating toner. Kijk, dat kun je goed gebruiken, toch? En ja, Snowy is ook een vrouw dus die wilde ook even neuzen ;)

the body shop advent calendar ultimate laatst

De body butters van The Body Shop vind ik zelf altijd heel fijn en voedend en gebruik van de shea butter variant zelf. De avocado variant ken ik nog niet, maar ruikt wel erg lekker.

the body shop advent calendar ultimate 17tm20

De shea lijn is mijn favoriet qua geur. Deze body lotion is dus heerlijk! Verder zie je een masker, de bekende Drops of Youth en een bijpassend gezichtsmasker.

the body shop advent calendar ultimate 9tm12

Een naar mango ruikende refreshing fragrance (heerlijk voor de zonnige dagen dus!), de shea conditioner en shampoo en een lip scrub in pink grapefruit.

the body shop ultimate advent calendar 2021

En dan heb je nog eer mooi in deze Ultimate Advent Calendar van The Body Shop natuurlijk. Een kleine variant van de British Rose body scrub, British Rose handcrème en dan ook nog een Mango handcrème en een body yoghurt in dezelfde geur. Body Yoghurt is heerlijk voor de wat zomerse dagen vind ik persoonlijk. Het koelt je lichaam en is lekker jelly.

the body shop ultimate advent calendar 2021

Met deze Berry Bath Blend kun je lekker in bad en vervolgens lekker genieten van een Vitamin C masker met een bijbehorende crème. Zelf heb ik hiervan ook de face mist en vind hem heerlijk! Een lekkere opfrisser.

the body shop ultimate advent calendar 2021

De Vitamin E facial wash, de Shea douchegel, een lip butter in coconut en een sponsje. De kalender is dus heerlijk lekker divers met allemaal lekkere producten voor je me-time in de komende drukke maanden.

Wat mij betreft is de The Body Shop Ultimate Advent Calendar 2021 echt een aanrader!

Geverifieerd door MonsterInsights