Beauty kerstcadeau, deze wil je hebben!

crop faceless woman drinking tea and sitting near christmas tree

De decembermaand gaat bijna van start en dat betekent dat kerst ook steeds dichterbij komt. Ze hebben het zelfs aankomende week al over sneeuw. Ik weet niet, maar de winter van vorig jaar met de sneeuwjacht lijkt nog maar een paar maanden geleden. Hier en daar zie ik al foto’s voorbij komen van mensen die de kerstboom hebben neergezet, super gezellig. Daarom mijn inspiratie voor iemand die op zoek is naar een beauty kerstcadeau voor zichzelf of iemand anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het merk NYX .

Lees ook: 10 mooie jurkjes voor kerst

Beauty kerstcadeau voor onder de boom

beauty kerstcadeau
Photo by Element5 Digital on Pexels.com

NYX vind ik een heel leuk merk en ze hebben mega leuke producten ook. De soft matte lip cream heb je in veel verschillende kleuren en dat lijkt me een heel fijn en mooi product om te geven. Je hebt ook een heel leuk verpakt setje van de Lip Lingerie lipsticks die ik stiekem zelf ook op mijn verlanglijstje heb staan. Ook leuk is natuurlijk gewoon een random setje maken met product van dit merk en dan af te stemmen op de persoon zelf. Gebruikt de persoon in kwestie ook vaak prachtige oogschaduw? Doe er dan nog een extra oogschaduw palette bij en pak het feestelijk in met allemaal tierlantijntjes.

Een goed parfum is natuurlijk altijd goed. Maar juist met de feestdagen is het ook leuk om een setje te krijgen, toch? Dan kun je de geur layeren. Dat betekent dat je lekker gaat douchen met de douchegel, daarna de geur in body lotion vorm gebruikt en vervolgens het parfum opspuit. Op die manier creëer je laagjes waardoor de geur sterker wordt en beter blijft zitten. Een goed voorbeeld is deze Hugo Boss Bottled gift set voor mannnen. Je hebt ook van deze setjes voor vouwen natuurlijk. Kijk eens kritisch naar de geurnoten van een parfum dat iemand draagt en stem je beauty kerstcadeau daar op af.