The Body Shop Shea bestelling

the body shop shea bestelling

Afgelopen weekend was er een kortingsactie bij The Body Shop en daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb ooit eens een pakketje ontvangen met een aantal producten uit The Body shop Shea lijn en die vond ik zo goddelijk lekker, dat ik besloot daar een aantal producten van te bestellen. Normaal gesproken vind ik ze best wel luxe (uhu, ik vind ze best wel aan de prijs), dus nu heb ik ze besteld met 40% korting afgelopen vrijdag. Vandaag werd mijn pakketje geleverd en ik heb het direct uitgepakt, natuurlijk. Ik ga je laten zien wat ik heb gekocht.

Lees ook: Shea Body Butter – The Body Shop

The Body Shop Shea lijn

the body shop shea bestelling

De Shea lijn van The Body Shop bestaat uit meer producten dan ik laat zien, omdat ik niet alles heb gekocht. Dit zijn de artikelen die ik heb gekocht:

Shea body scrub – €15,00
Shea hand cream – €5,50
Shea eau de toilette – €14,00
Shea body lotion – €10,00

alle producten uit The Body Shop Shea lijn vind je hier.

De genoemde prijzen zijn de prijzen die gelden op de website. Ik heb er dus best wel wat minder voor betaald omdat er 40% korting was op alle producten. Kijk, dat is natuurlijk super mooi meegenomen 🙂 Dan vind ik het leuk shoppen.

he body shop shea hand cream

Met deze hand cream heb ik al ervaring, deze heb ik al eens geprobeerd. Ik vind hem echt heerlijk! Hij hydrateert mijn handen goed, trekt goed snel in en mijn handen ruiken ook echt super lekker. Echt zo’n geur waar je maar aan blijft ruiken, haha.

the body shop shea eau de toilette

De Shea eau de toilette had ik wel al vaker voorbij zien komen, maar zelf nog nooit gekocht. Het moest wel lekker ruiken als hij echt naar de Shea lijn zou ruiken, dus ik bestelde hem. Mijn eerste indruk: god-de-lijk! Heerlijk lekker en past precies bij de lijn.

the body shop shea body scrub | DoorMariska

Ook de Shea body scrub heb ik nog nooit geprobeerd. Nu ben ik eigenlijk sowieso niet echt heel erg van de body scrubs, maar ik wilde toch een gok wagen. Je krijgt een beste pot van 200ml en dat in combinatie met de korting vond ik zeker het proberen waard. Ben ik dus heel benieuwd naar, maar ik weet zeker dat het me niet zal teleurstellen.

the body shop shea body lotion | DoorMariska

En de body lotion als laatste. Deze heb ik ook nog nooit geprobeerd, eigenlijk. En ik moet zeggen dat ik ook best vaak vergeet mezelf in te smeren met body lotion als ik onder de douche vandaan spring. Dus note to self; als ik lekker wil ruiken moet ik niet vergeten mezelf in te smeren 😉

Lees ook:
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?

Wat is jullie favoriete geur van The Body Shop? Shoppen jullie daar wel eens?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook