The Body Shop Shea bestelling

the body shop shea bestelling

Afgelopen weekend was er een kortingsactie bij The Body Shop en daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik heb ooit eens een pakketje ontvangen met een aantal producten uit The Body shop Shea lijn en die vond ik zo goddelijk lekker, dat ik besloot daar een aantal producten van te bestellen. Normaal gesproken vind ik ze best wel luxe (uhu, ik vind ze best wel aan de prijs), dus nu heb ik ze besteld met 40% korting afgelopen vrijdag. Vandaag werd mijn pakketje geleverd en ik heb het direct uitgepakt, natuurlijk. Ik ga je laten zien wat ik heb gekocht.

Lees ook: Shea Body Butter – The Body Shop

The Body Shop Shea lijn

the body shop shea bestelling

De Shea lijn van The Body Shop bestaat uit meer producten dan ik laat zien, omdat ik niet alles heb gekocht. Dit zijn de artikelen die ik heb gekocht:

Shea body scrub – €15,00
Shea hand cream – €5,50
Shea eau de toilette – €14,00
Shea body lotion – €10,00

alle producten uit The Body Shop Shea lijn vind je hier.

De genoemde prijzen zijn de prijzen die gelden op de website. Ik heb er dus best wel wat minder voor betaald omdat er 40% korting was op alle producten. Kijk, dat is natuurlijk super mooi meegenomen 🙂 Dan vind ik het leuk shoppen.

he body shop shea hand cream

Met deze hand cream heb ik al ervaring, deze heb ik al eens geprobeerd. Ik vind hem echt heerlijk! Hij hydrateert mijn handen goed, trekt goed snel in en mijn handen ruiken ook echt super lekker. Echt zo’n geur waar je maar aan blijft ruiken, haha.

the body shop shea eau de toilette

De Shea eau de toilette had ik wel al vaker voorbij zien komen, maar zelf nog nooit gekocht. Het moest wel lekker ruiken als hij echt naar de Shea lijn zou ruiken, dus ik bestelde hem. Mijn eerste indruk: god-de-lijk! Heerlijk lekker en past precies bij de lijn.

Ook de Shea body scrub heb ik nog nooit geprobeerd. Nu ben ik eigenlijk sowieso niet echt heel erg van de body scrubs, maar ik wilde toch een gok wagen. Je krijgt een beste pot van 200ml en dat in combinatie met de korting vond ik zeker het proberen waard. Ben ik dus heel benieuwd naar, maar ik weet zeker dat het me niet zal teleurstellen.

En de body lotion als laatste. Deze heb ik ook nog nooit geprobeerd, eigenlijk. En ik moet zeggen dat ik ook best vaak vergeet mezelf in te smeren met body lotion als ik onder de douche vandaan spring. Dus note to self; als ik lekker wil ruiken moet ik niet vergeten mezelf in te smeren 😉

Lees ook:
Favorieten maart (Burberry, Action, Garnier en The Body Shop)
TAG: The Bodyshop vs Lush, welke kies jij?

Wat is jullie favoriete geur van The Body Shop? Shoppen jullie daar wel eens?

18 Reacties

 1. 26 juni 2017 / 10:23

  De shea butter lijn is zo lekker . Ik heb er zelf kennis mee gemaakt omdat ik er een pot bodybutter op de weggeefhoek stond jaren geleden. Sindsdien ben ik om.

 2. 1 juni 2016 / 07:50

  Wat een hoop heb je besteld! Deze lijn van de TBS ken ik nog niet ik ben aan het kijken voor een goede body verzorging dus ben erg benieuwd naar de lotion van deze lijn.
  Lees het laatste blogbericht van Lonneke – Manhattan Last & Shine | Party PrincessMy Profile

 3. Dalinka
  31 mei 2016 / 20:38

  Kijk, 40% korting is nog eens mooi meegenomen! Normaal vind ik The Body Shop ook vrij prijzig en sla ik de winkel tegenwoordig vaak over. Wel schaf ik uit deze lijn in de winter altijd de bodybutter aan. Die vind ik heel erg fijn voor de droge huid.
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – Happy Week 29 | Yoghurt, fotoshoot en shoppenMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   3 juni 2016 / 22:43

   Bodybutter heb ik nog niet geprobeerd, maar lijkt me ook heerlijk 🙂 ik heb nu de bodylotion en die is ook heerlijk voor mn droge huid.

 4. 31 mei 2016 / 18:51

  Ik shop er om de zoveel tijd en dan sla ik gelijk veel in. Zo dat ik weer een aantal maanden vooruit kan met douchegel én bodybutter. Vooral van die laatste heb ik een flinke voorraad. Ik hou van de Shea lijn, die ruikt zalig! Maar Moringa en Mojito zijn ook favoriet!
  Mijn droom blijft nog steeds een filiaal van The Body Shop in de stad waar ik het vaakst kom.

  • Mariska
   Auteur
   3 juni 2016 / 22:44

   Moringa vond ik op zich ook wel lekker, maar was niet helemaal mijn ding. Mojito ken ik nog niet!

 5. Bettie
  31 mei 2016 / 18:20

  Ik heb volgens mij een tijd terug een lipbutter gehad met shea butter van Bodyshop en die rook zo lekker. Sowieso vind ik bodybutters met shea butter erg fijn! Als ik eentje tegenkom met dat erin, wil ik het altijd wel meenemen.
  Lees het laatste blogbericht van Bettie – Action musthaves #1My Profile

 6. 31 mei 2016 / 16:28

  Eigenlijk is mij deze lijn van de Body Shop nog nooit echt opgevallen! Maar nu ben ik er wel benieuwd naar. En wat fijn dat je met zoveel korting dit kon kopen! Dat is inderdaad altijd mooi meegenomen 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Maaike – Review – Velvet Matte Lipgloss van EssenceMy Profile

 7. 31 mei 2016 / 16:21

  Klinkt goed! Ik moet ook weer eens langs de Body Shop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.