essie winter collectie 2021 swatches

essie winter collectie 2021

Van essie mocht ik dit keer de essie winter collectie van 2021 ontvangen en daar was ik enorm blij mee. Ik word zo zen van het lakken van mijn nagels en daarbij is essie wel een van mijn favoriete merken. Hoe leuk dat ik dan de kans krijg deze prachtige nagellak te laten zien op mijn blog? In dit artikel zie je de swatches van de limited edition collectie voor deze winter. Super leuk dat er veel afwisseling is in kleuren en dat sommige kleuren ook prima mee kunnen naar de lente en de zomer. Dat is wel cool! Anyway, kijk maar snel mee of er iets voor jou bij zit :)

Lees ook: Essie After Sex, nagellak voor kerst?

essie winter collectie 2021

essie winter collectie 2021 pinterest

De kleuren van links naar rechts:

  • 813 all dolled up
  • 814 jingle belle
  • 815 toy to the world
  • 816 don’t kid yourself
  • 817 lucite of reality
  • 818 glee-for-all

Zoals je ziet kunnen er een aantal kleuren ook prima mee naar het seizoen(en) die nog gaan komen zoals de lente en de zomer. Nu tijd natuurlijk voor de swatches van de essie wintercollectie van 2021. Kijk mee!

essie 813 all dolled up

Deze roze kleur is de kleur 813 all dolled up. Leuk dat hij in een wintercollectie zit, maar wat ik al zei; je kunt het prima meenemen naar de lente en zomer zo’n leuke roze kleur. Dekt in 2 laagjes en droogt snel op.

essie 814 jingle belle

Jingle Belle is een zilveren ‘in your face’ nagellak die echt perfect is als je van zilver houdt en je dit ook draagt met de feestdagen. Je nagels worden zo echt een eyecatcher met de kerst. Prima dekking en droogt ook snel.

essie 815 toy to the world

toy to the world is een framboosrood nagellakje vind ik, echter komt hij iets donkerder over op de foto jammer genoeg. Wel is dit ook zo een kleur die niet aan kerst gebonden is. Rood past natuurlijk bij kerst, maar kan prima ook op andere dagen. Zeker als rood je favoriet is net als de mijne ;)

essie 816 dont kid yourself

De ietwat zalmkleurige lak draagt de naam don’t kid yourself. Hij neigt naar oranje, maar zit tussen oranje en zalm in. Eigenlijk vind ik deze niet zo passen in een kerstcollectie, maar dat is mijn mening. Dit vind ik dus typisch zo een kleur die je in de lente of zomer draagt. Een zonnige kleur. Of natuurlijk als de winterzon schijnt :)

essie 817 lucite of reality

lucite of reality is een blauw/groene lak die perfect dekt. Op de foto lijkt deze meer blauw, maar hij heeft zeker iets groens. Dit vind ik wel een kerstkleurtje die lekker bij een kerstboom of kerstkrans past. Althans daar doet het mij aan denken.

essie 818 glee-for-all

Denk dat deze glee-for-all mijn lievelingskleur is uit de essie wintercollectie van 2021. Kijk even hoe mooi! Ik ben into goud de laatste tijd en deze is prachtig. Mooie shimmer erin en dekt in 2 laagjes. Dit vind ik wel weer een prachtige en feestelijke toevoeging!

Essie koop je o.a. bij bol.com en de drogisterij voor zo’n €9,99 per lakje.