The Body Shop Vanilla Pumpkin limited edition

the body shop vanille pumpkin

Oeh, als aanvulling op mijn herfstartikelen van afgelopen tijd heb ik weer een leuke. Namelijk over The Body Shop Vanilla Pumpkin limited editie. Ik was direct ook enorm enthousiast toen ik de verpakkingen open trok om er aan te ruiken, zo lekker! Een douchebeurt voor die betreffende avond was natuurlijk gelijk goed ingepland. Het is echt een heerlijke herfstgeur die je moet hebben als je van wat kruidig in combinatie met vanille houdt.

The Body Shop Vanille Pumpkin limited edtion

Vier de herfst met de nieuwe Special Edition-lijn Vanilla Pumpkin van The Body Shop®. Deze body care treats geven je een knus gevoel op een frisse herfstdag met warme akkoorden van pompoen, hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Dus, trek je grootste trui aan en ontspan met deze zoete lekkernij.

Deze heerlijke geurlijn bestaat uit een fijne en romige body butter, een handcrème en een shower gel. De omschrijving is precies ook wat ik ervan vind. Van de geur krijg ik inderdaad die herfst vibes en een knus gevoel. Laat ik het zo zeggen; als je lekker onder de douche hebt gestaan met deze douchegel en je vervolgens ingesmeerd hebt met de body butter, dan wil je een lekkere warme kop thee of chocomel drinken. Geloof me!

De douchegel heb ik bijna al opgemaakt, de body butter gebruik ik maar een paar keer per week en ook de handcrème heeft een vaste plek in mijn handtas gekregen. Zeker nu het koud is geeft de lijn gewoon goede en fijne verzorging.

De prijzen van The Body Shop Vanille Pumpkin lijn zijn als volgt:

Wat mij betreft heeft The Body Shop weer haar best gedaan om een fijne geur neer te zetten, al moet ik zeggen dat hij lijkt op een geur van een aantal jaar geleden. Maar als het een lekkere geur is mag dat de pret natuurlijk niet drukken :) Nog steeds vind ik het jammer dat The Body Shop Vanilla Chai collectie er niet meer is. Die was ook heerlijk. Ken je die nog?

Geverifieerd door MonsterInsights