The Body Shop Ginger

the body shop ginger

Onlangs liet ik je The Body Shop Cactus lijn zien en ik kreeg niet lang daarna ook deze The Body Shop Ginger lijn opgestuurd. Mijn hart maakte weer een sprongetje, want The Body Shop is een van mijn favoriete merken en vind het dan ook speciaal dat ik dit zomaar opgestuurd krijg. Gember is niet perse een geur die ik uit zou kiezen maar ik was wel erg benieuwd. Heel leuk was dat er een stuk gember en een bos worteltjes in het perspakketje zaten. Maar toen trok ik de verpakking open van de body yoghurt.. en die geurrrrr….

The Body Shop Ginger

[lookbook id=”52888″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Dit zijn de producten uit de Ginger lijn van The Body Shop die ik heb ontvangen. Als je op de foto hierboven op de nummers bij de producten klikt ga je er naartoe trouwens, even makkelijker gemaakt ;) Het is een douchegel, een body scrub, een body yoghurt, body butter en de heerlijke carrot cream. Al hoort die carrot cream niet in deze Ginger lijn, kreeg ik hem wel tegelijkertijd en gebruik ik hem elke dag.

Eerlijk gezegd vind ik het lastig om weer een hele review te schrijven omdat de producten voor mij eigenlijk altijd wel hetzelfde werken. Ook deze The Body Shop Ginger lijn weer. Het ruikt heerlijk, is enorm verzorgend en ik vind het echt een fijne toevoeging deze geur. De shower gel gebruik ik letterlijk elke dag en is helaas alweer bijna over de helft van de fles heen. In combinatie met de Ginger body butter en de body yoghurt blijft de geur heerlijk lang op je huid hangen. Vind ik een pluspunt!

Carrot cream moisturizer

the body shop ginger

Onze Carrot-lijn is terug, en beter dan ooit! Deze vegan moisturiser geeft je huid een stralende, gezonde gloed en is verrijkt met biologische wortels die te veel prachtige kronkels hebben om te kunnen worden verkocht voor consumptie. Carrot Cream Nature-Rich Daily Moisturiser werkt tot 72 lang vochtregulerend en beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bovenstaande is wat ze zelf zeggen over deze Carrot Cream moisturizer. De vorige lijn heb ik niet geprobeerd, maar op deze moisturizer ben ik verliefd en gebruik ik elke dag onder mijn make-up. Het geeft een heel fris gevoel, voedt mijn huid erg goed en mijn make-up heeft er geen probleem mee als in dat het gaat rullen.

The Body Shop Ginger is verkrijgbaar vanaf begin mei bij The Body Shop in de winkel en online.

Lees ook:
Goodiebox x Rituals
Treaclemoon body butter The Honeycomb secret
The Body Shop Shea shampoo & conditioner eerste indruk
Shea Body Butter – The Body Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *