Nieuwe sieraden van My Jewellery

my jewellery sieraden

Een tijdje geleden werd ik benaderd of ik wat nieuwe sieraden wilde uitzoeken van My Jewellery. Een merk dat ik zeker wel kende en ook al leuke sieraden had gezien, dus dat vond ik erg leuk! Sieraden en parfum is iets wat ik écht elke dag gebruik en draag dus daarvan heb ik nooit genoeg. Sommige sieraden zijn ook erg leuk om te dragen voor Moederdag bijvoorbeeld. Ik laat je een aantal sieraden zien die ik heb besteld met ook een kleinigheidje voor mijn zusje. Nouja, die heeft ze wel zelf uitgezocht, haha!

Sieraden van My Jewellery

my jewellery horloge

Dit mooie horloge is er een van. Ik heb de zilveren gekregen, maar hij is er ook in het rosé goud en in het goud te verkrijgen in combinatie met een zwart bandje. Het is een heel smal bandje wat voor mij dan wel handig is omdat ik ook tattoos op mijn arm heb. Met een breed bandje vallen die een beetje weg en hier heb ik met dit horloge geen last van. Daarnaast vind ik dat zwart met zilver altijd goed te combineren is met andere kleuren.

my jewellery sieraad

Deze oorbellen in V vorm vond ik al een tijdje erg leuk. Soortgelijke exemplaren zag ik al voorbij komen van een bekend merk, maar dit vond ik toch wat te prijzig en ik hoef niet perse zo’n duur merk. Dit vind ik een mooi alternatief. Ze zien niet te groot en gewoon een leuk en mooi formaat.

my jewellery oorbellen tijger

Dit zijn de ringetjes met de tijgerkoppen die m’n zusje had uitgekozen. Ik vind ze zelf ook wel heel erg leuk trouwens, maar ik draag eigenlijk tot nu toe elke dag ringetjes met engelenvleugels eraan. Mijn favorieten tot nu toe :) En dit zijn niet de enige dingen die ik kreeg. Hiernaast heb ik nog wat sieraden gekregen die je niet op de foto ziet. Nog 2 paar oorbellen, 2 kettinkjes met sterretjes die ik momenteel draag en natuurlijk de ketting die je op de bovenste foto ziet. Dat is een ketting met het symbool van mijn sterrenbeeld, namelijk Leeuw.

Ik ben heel blij met de sieraden en heb al een paar favorieten natuurlijk!

Wat zijn jouw favorieten?

Lees ook:
Nude Marble Nail Art
Roze vilten letterboard van Action met 120 letters & cijfers
Velvet pink interieur items, de leukste op een rij!
Panasonic Lumix TZ80 met 30x zoom test foto’s

Geverifieerd door MonsterInsights