Revolution Cheek Kit Make it count

revolution cheek kit make it count

Laatst mocht ik shoppen bij Trekpleister voor een actie en daar kwam ik de Revolution Cheek Kit tegen in de kleur Make It Count . Een bronzer en highlighter gebruik ik vandaag de dag redelijk vaak en zo’n palette is altijd handig. En daarbij is Revolution een van mijn favoriete merken. Ook op Instagram had ik een foto laten zien van dit leuke palette en nu is het tijd om het op mijn blog te laten zien.

Revolution Cheek Kit in Make It Count

revolution cheek kit

Ik vind de Revolution Cheek Kit echt een leuk, klein en makkelijk mee te nemen highlighter en bronzer palette. Het zijn wat warmere kleuren die ik heb uitgekozen omdat ik donkerbruin haar heb en mijn haarstuk dat ook is. Dan vind ik warmere kleuren net wat leuker en mooier staan dan koele kleuren. De bronzer en highlighters hebben verder geen eigen naam. De kleuren heb ik zo waarheidsgetrouw mogelijk gemaakt en het is echt waar dat de eerste zó goudgeel is. Ze lijken ook best wel donker. Kijk mee naar de swatches die ik op mijn arm heb gemaakt.

revolution cheek kit

Ik vind de swatches van de Cheek Kit niet heel slecht, maar op je arm is het toch anders dan op je wangen. Dan kun je de structuur beter zien en ook of hij wel zo goed is op je wangen net als op je arm. Uit ervaring weet ik dat dit nog weleens een wereld van verschil zou kunnen zijn.

revolution cheek kit

Op bovenstaande foto zie je een combinatie van de 2e kleur van de bovenste rij en de 1e kleur van de onderste rij. Ik heb het niet zo precies aangebracht als eerst de bronzer en dan de higlighter. Nee, gewoon door elkaar ‘gemengd’ van allebei een beetje en tegelijkertijd aangebracht. Ieder zijn of haar smaak, maar dit is wel hoe ik het het liefste zie en doe.

Ik heb bijna geen last van fall-out en de pigmentatie is op mijn wangen ook gewoon prima. Je kunt hem wel aardig opbouwen en ik heb het hier gewoon in een hoeveelheid gedaan die ikzelf mooi vind. Ik ben er blij mee!

De Revolution Cheek Kit in Make it count is verkrijgbaar voor €3,95 bij Boozyshop. Er zijn ook nog andere kleuren verkrijgbaar.

Lees ook:
Makeup Revolution Brow Tint taupe review
The Balm Meet Matte Hughes Nude review
Dit is mijn ideale inrichting van de slaapkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *