Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore

by Mariska

Van Maybelline heb ik al de Matte Ink in de kleur Lover en dit keer koos ik voor Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore. Een limited edition verpakkingen van de kleuren die al beschikbaar zijn. Van de Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore collectie koos ik 2 kleuren en dat zijn Loyalist en Believer. Nu laat ik de swatches zien en geef ik mijn mening over deze 2 kleuren.

Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore

Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore pinterest

Believer is een donkerpaarse kleur waarvan ik erg benieuwd was hoe die zou staan en Loyalist is een meer nude kleur. Eigenlijk schrok ik een beetje toen ik Loyalist opentrok omdat hij wel erg flets leek voor op mijn lippen. Believer vond ik weer veel donkerder paars dan ik kon zien op de website. Blijft natuurlijk altijd lastig om via internet dit soort producten aan te schaffen. Eerlijk gezegd heb ik niet eerder gehoord van de naam Ashley Longshore, maar de verpakkingen spraken me gewoon erg aan. Leuk, speels en vrolijk. Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore is een limited edition.

Believer is een donkerpaarse kleur die ik zelf verrassend leuk vind, maar de dekking is niet zo geweldig. Dit heb ik wel vaker gehad bij dit soort kleuren dat de dekking niet geheel hetzelfde is overal. In die zin dat het vlekkerig wordt. Bij deze is dat helaas ook zo. Op verschillende punten heb ik het geprobeerd bij te werken maar dat maakte het niet egaal, helaas. Wel blijft hij heel erg goed zitten en na het eten van een pasta maaltijd is alleen de binnenkant van mijn lippen gesleten.

Maybelline Matte Ink x Ashley Longshore

Van Loyalist had ik verwacht dat hij me heel flets zou staan maar ik vind het op zich ook wel weer meevallen. Het is niet perse een kleur die direct mijn favoriet is, maar ik zou hem wel kunnen dragen. Het is heel anders dan rood of paars maar wel een leuke nude kleur.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Wat mij betreft zijn het goede liquid lipsticks voor een redelijke prijs. Ze zijn niet budget (nu (lees oktober 2019) wel in de aanbieding bij bol.com, maar anders betaal je ongeveer €12. Ook nog te doen, maar dat is wat je er zelf aan uit wilt geven. Ze blijven goed zitten, ook na het eten en drinken, maar je zult het wel even bij moeten werken aan de binnenkant van je lippen. Zelf heb ik hier geen problemen mee en heb je al snel omdat het daar wat vochtiger is. Voor de rest blijven ze beiden echt erg goed zitten.

Verkrijgbaar bij Boozyshop en bol.com.

Heb jij ervaring met deze Maybelline matte ink lipsticks?

Lees ook:
Catrice Lash! Boom! Bang! limited edition
essence into the snow glow
Catrice Glitter Storm liquid lipstick & eyeliner review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?