En toen had ik twee nieuwe tattoos!

by Mariska

Voor wie mij nog niet zo lang volgen; ik heb al meerdere tattoos voor ik deze ging laten zetten. Na het zetten van de laatste bijna drie jaar geleden was het de laatste tijd weer een beetje aan het kriebelen en had ik echt zoveel ideeën dat ik niet wist wat ik nu precies wilde doen. Ik ging een beetje op Google zoeken, ging op Pinterest kijken en ontving van een vriendin ook nog heel wat plaatjes via Whatsapp. Het maakt de keuze niet makkelijker kan ik vertellen ;) Uiteindelijk had ik wat uitgekozen wat ik graag wilde en bij mij past en dat zou ik vandaag gaan bespreken met degene die de laatste tattoo ook bij mij had gezet. Met de gedachten dat ik alleen de ‘ontwerpen’ zou bespreken stond ik daar om 10:00 voor de deur en ging ik om 12:00 weer weg mét de tattoos erop!

Ik weet dat smaken verschillen en niet iedereen dit mooi zal vinden, maar reageer wel een beetje respectvol alsjeblieft ;)

Deze tattoo kwam ik tegen op internet en eigenlijk wist ik direct dat ik deze wilde. De tekst ‘stay strong’ betekent voor mij gewoon veel en de combinatie van het lettertype en het rode hart maakte het voor mij compleet. Eigenlijk wilde ik hem aan de zijkant van mijn hand, maar dat zou snel slijten en niet heel mooi worden. De tweede optie was het op deze manier te doen en daar staat hij dan. Ik vind hem echt heel erg mooi en ben er ook echt heel erg blij mee! Ik twijfelde nog heel even om het rode hartje een zwarte rand te geven, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan :)

tattoo faith hope love

En als tweede wilde iets van geloof hoop en liefde op mijn hand. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Ik weet dat het opzichtig is en hij ook opvalt maar dat maakte mij niet zoveel uit. Ook deze heb ik op internet gevonden en vond deze heel mooi! Uiteindelijk is hij wel iets kleiner gemaakt en oorspronkelijk was het hartje ook wat groter. Deze is aangepast en dit is het geworden. Hier heb ik bewust gekozen om het hart niet in te kleuren omdat het anders té zou worden.

Oh ja.. verder stond ik vanmorgen op de weegschaal en ben 3,5 kilo afgevallen, ben ik vrij vandaag én eindelijk een nieuw winterjas. Je begrijpt; mijn dag kan niet meer stuk vandaag! :)

Lees ook:
Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Maar ik ben 32 en heb geen kinderwens

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?