En toen had ik twee nieuwe tattoos!

tattoo stay strong

Voor wie mij nog niet zo lang volgen; ik heb al meerdere tattoos voor ik deze ging laten zetten. Na het zetten van de laatste bijna drie jaar geleden was het de laatste tijd weer een beetje aan het kriebelen en had ik echt zoveel ideeën dat ik niet wist wat ik nu precies wilde doen. Ik ging een beetje op Google zoeken, ging op Pinterest kijken en ontving van een vriendin ook nog heel wat plaatjes via Whatsapp. Het maakt de keuze niet makkelijker kan ik vertellen 😉 Uiteindelijk had ik wat uitgekozen wat ik graag wilde en bij mij past en dat zou ik vandaag gaan bespreken met degene die de laatste tattoo ook bij mij had gezet. Met de gedachten dat ik alleen de ‘ontwerpen’ zou bespreken stond ik daar om 10:00 voor de deur en ging ik om 12:00 weer weg mét de tattoos erop!

Ik weet dat smaken verschillen en niet iedereen dit mooi zal vinden, maar reageer wel een beetje respectvol alsjeblieft 😉

tattoo stay strong

Deze tattoo kwam ik tegen op internet en eigenlijk wist ik direct dat ik deze wilde. De tekst ‘stay strong’ betekent voor mij gewoon veel en de combinatie van het lettertype en het rode hart maakte het voor mij compleet. Eigenlijk wilde ik hem aan de zijkant van mijn hand, maar dat zou snel slijten en niet heel mooi worden. De tweede optie was het op deze manier te doen en daar staat hij dan. Ik vind hem echt heel erg mooi en ben er ook echt heel erg blij mee! Ik twijfelde nog heel even om het rode hartje een zwarte rand te geven, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan 🙂

tattoo faith hope love

En als tweede wilde iets van geloof hoop en liefde op mijn hand. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Ik weet dat het opzichtig is en hij ook opvalt maar dat maakte mij niet zoveel uit. Ook deze heb ik op internet gevonden en vond deze heel mooi! Uiteindelijk is hij wel iets kleiner gemaakt en oorspronkelijk was het hartje ook wat groter. Deze is aangepast en dit is het geworden. Hier heb ik bewust gekozen om het hart niet in te kleuren omdat het anders té zou worden.

Oh ja.. verder stond ik vanmorgen op de weegschaal en ben 3,5 kilo afgevallen, ben ik vrij vandaag én eindelijk een nieuw winterjas. Je begrijpt; mijn dag kan niet meer stuk vandaag! 🙂

Lees ook:
Zó maak je je blog foto’s veel mooier, 15 ideeën!
Attent zijn, 4 leuke ideeën (ook voor bloggers!)
Maar ik ben 32 en heb geen kinderwens

21 Reacties

 1. Mariska
  2 maart 2016 / 21:22

  Hey Mariska!

  Ik kreeg zonet even een mindf*ck! Dus… Jouw naam is Mariska, die van mij ook…
  En op je rechterarm staat ‘Stay Strong’ getatoeëerd, van mij ook… Wow, was best
  even schrikken om eerlijk te zijn. Ik kon mijn ogen amper geloven! Natuurlijk vind
  ik de tatoeages leuk. Zeker de ‘Stay Strong’ gezien ik er zelf ook voor opteerde 2 jaar terug.
  Super dat je 3,5 kg afviel. Keep up the good work girl!

  • Mariska
   Auteur
   5 maart 2016 / 17:08

   Haha wat grappig! Bij mij staat hij alleen op mijn linkerarm 😉 Maar wel toevallig!

 2. Evelien
  17 januari 2016 / 23:16

  Ik zei het al op je facebook en whatsapp, maar ik vind ze erg tof en ook gedurfd van je! Vooral die op je hand. Vind het een mooi symbool! De tattoo-kriebels komen echt bij mij opzetten nu haha
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Love it: Het kledingmerk YAYAMy Profile

 3. 16 januari 2016 / 14:16

  Ferme tattoos! Vooral die op je hand, ik heb dat altijd al een mooie plaats gevonden voor een tattoo. Hopelijk heb ik ook ooit de moed om eindelijk die tattoo te plaatsen die ik zo graag wil!
  Lees het laatste blogbericht van Lore – Rust zacht, Alan RickmanMy Profile

 4. 13 januari 2016 / 20:11

  netjes dat je bent afgevallen! ik vind die grote tekst op je arm echt te gek! ik zou het zelf nooit doen en durven, maar ooh wat vind ik dat gaaf! en op die manier het geloof-hoop-liefde teken als combi, had ik nog nooit gezien. die ga ik onthouden!
  Lees het laatste blogbericht van Bertine – KIKO nail lacquer – 317 & 496My Profile

 5. Annette
  13 januari 2016 / 14:29

  mooi hoor past bij je!

 6. 12 januari 2016 / 19:25

  Die Stay Strong tattoo is super mooi met dat hartje erbij.
  En wow, 3,5kg afgevallen. Goed bezig, zeg. Ik wou dat mijn weegschaal hetzelfde zei 😉
  Lees het laatste blogbericht van Sarah – Checklist voor introversieMy Profile

 7. 12 januari 2016 / 16:49

  Erg mooi en strak gezet! Wat leuk dat je meteen terecht kon en ineens de deur uit gaat met twee nieuwe tattoo’s haha!
  Lees het laatste blogbericht van Dominique – Mijn doelen voor 2016My Profile

 8. Marloes
  12 januari 2016 / 15:57

  Super mooie tattoos! Ik ben zelf nog te jong voor een tattoo (vind ik zelf) maar het zou goed kunnen dat ik er later wel eentje neem 🙂 Vond je dat het pijn deed?

  • Mariska
   Auteur
   12 januari 2016 / 16:02

   Hi Marloes! Nee zelf ervaar ik het nooit als pijn, maar meer als irritant gevoel. Soort brandend gevoel denk ik. Persoonlijk vind ik de tandarts meer vervelend 🙂

 9. Eilish
  12 januari 2016 / 15:40

  Ik twijfel nog over stay strong.. k heb de vorigr keer voor fighter gekozen.. maar hij staat nog steeds hoog op mn lijstje. Demi lovato heeft m ook en zij inspireert mij enorm. Maar degene die ik t liefste eil is nog niet mogelijk. Op de pols van mn zere hand iets met crps. K hoop dat ik die ooit kan laten zetten! Dat t daar draagbaar is, de pijn. Ik vind je tattoo’s erg gaaf
  Lees het laatste blogbericht van Eilish – Personal ♥ Random Question GeneratorMy Profile

 10. Mari"elle
  12 januari 2016 / 15:38

  Hey Mariska,

  Wat een stoere tattoos! Ze zien er prachtig uit. Zelf denk ik ook al een tijd na over een tatoeage, maar ik heb de juiste nog niet gevonden…

 11. Natascha - Stadsmeisje.be
  12 januari 2016 / 15:24

  Die “stay strong” is echt heel erg leuk! (de andere ook hoor)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.