Sinterklaas vieren met volwassenen

by Mariska

Sinterklaas vieren met volwassenen is anders dan met kinderen erbij. Je hebt veel meer vrijheid en kunt alle kanten op. Sinterklaasavond is niet ver weg, nog maar een paar weken op het moment van schrijven. In dit artikelen delen we leuke en vooral misschien ook 18+ dingen voor een geweldige sinterklaasavond met de 18-plussers. Pakjesavond alleen vieren is ook geen straf, zo weet ik uit ervaring. Lees mee als jij wat inspiratie nodig hebt om met volwassenen Sinterklaasavond te vieren.

Surprises en gedichten

Ga je surprises maken? Wees dan creatief en maak iets grappigs zodat jullie er allemaal ook om kunnen lachen. Serieuze dingen gebeuren er al genoeg, toch? En niet alleen met de surprises, maar ook met de gedichten kun je als volwassenen op Sinterklaasavond het een gezellige avond maken. Je hoeft niet iemand voor paal te zetten, maar wat grappige feiten over elkaar in een gedicht verwerken is wel lachwekkend. Lootjes trekken dus!

Alcoholisch spelletje

[content-egg module=TradetrackerProducts]

Als je met volwassenen Sinterklaasavond viert, dan kun je natuurlijk ook kijken naar een alcoholisch spelletje. Je hoeft niet aangeschoten te worden en zeker niet dronken, maar met een klein beetje alcohol wordt het misschien nét wat losser. En ik zeg het wel bij: onder de 18 geen alcohol!

Hierboven heb ik wat alcoholische spelletjes op een rij gezet voor een leuke prijs. Beerpong is een hele bekende, maar zo zijn er nog meer. Heb je bijvoorbeeld al eens de rocket shot geprobeerd? Een borreltje dat smaakt naar een raket ijsje.

Spannend spel op sinterklaasavond

[content-egg module=Bolcom]

Als je met een intiem groepje bent en elkaar goed kent (misschien té goed ;) ) kun je ook kiezen voor een spannend spel. Daar moet je je wel fijn bij voelen en er zijn tal van redenen waarom je het wel zou willen doen. Als je je relatie wilt verrijken bijvoorbeeld en om een stapje verder te gaan met je partner.

Kleine cadeautjes op Sinterklaasavond

Als je spelletje kiest of gaat doen, koop dan wat kleine cadeautjes voor elkaar. Je kunt een bedrag afspreken van bijvoorbeeld 5 euro of 10 euro (net wat in het budget past) en daarvan wat grappige, onnozele of juist handige cadeautjes kopen. Dat is echt puur voor leuk natuurlijk. Met een groep volwassenen is het sowieso erg gezellig op Sinterklaasavond. Voor de vrouwelijke volwassenen doen kleine beauty cadeautjes het altijd wel goed.

Bij Action kun je altijd wel terecht voor wat kleine en leuke cadeautjes. Daar zijn de prijzen fijn en kun je ook wat meer kopen voor dat geld. Gegarandeerd succes om Sinterklaas met volwassenen te vieren op 5 december.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?