Pakjesavond alleen vieren, wat doe ik?

pakjesavond alleen vieren

Zoals inmiddels wel bekend is heb ik geen relatie en ben ik vandaag, op Pakjesavond, alleen. Het klinkt misschien erg zielig maar dat vind ik helemaal niet. Vandaag heb ik namelijk erg rustig aan gedaan en Pakjesavond alleen vieren zie ik dan ook helemaal niet tegenop. Het artikel is wat aan de late kant maar wel leuk om later nog eens terug te lezen over een jaar. Goed, kijk mee hoe ik Pakjesavond alleen vier.

Image by Ylanite Koppens from Pixabay

Pakjesavond alleen vieren is niet zielig

Wat heb ik vandaag gedaan en wat ga ik met Pakjesavond precies doen?

  • vandaag voelde ik me niet fit, dus de halve dag op bed gelegen in mijn onesie
  • lekker geslapen en uitgerust
  • vanmorgen een pakketje met bestelde kleding van Zeeman opgehaald (ze hebben leuke kleding!)
  • mezelf deze draadloze Jabees Firefly True wireless oordopjes cadeau gedaan
  • vooral niet gewerkt, behalve het artikel van nu geschreven
  • gepoogd Netflix te kijken maar geen zin in, dus lekker gaan slapen
  • vanavond via Thuisbezorgd pasta pesto met kip besteld en daar zit ik op moment van schrijven op te wachten
  • vooral het gevoel van niets moeten
  • vanavond lekker languit op de bank tv kijken
  • geen enkel dingetje in het huishouden gedaan

En dit was een greep uit mijn dag vandaag. Het is dus echt heel chill geweest op me niet fit voelen na. Door het rustig aan doen en een paar uur slapen is dat wel weer een beetje weggetrokken ook. Voel me een stukje fitter en zit nu dit artikel te tikken. Met dit artikel wil ik aangeven dat Pakjesavond alleen vieren helemaal niet zo eenzaam of vervelend hoort te zijn. Neem lekker wat me-time en geniet vooral van je rust! 🙂

Lees ook:
Airfryer recepten: dit zijn mijn favorieten
Mariska: The Christmas tag
Van een kantoorbaan naar de werken in de bakkerij

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook