Horloge voor dames, 5 suggesties op een rij!

by Mariska

Een horloge voor dames is een prachtig cadeau, maar het is wel fijn als je weet wat de dame in kwestie voor horloge draagt. Is het een mooie gouden horloge, een digitaal horloge of analoog óf misschien wel een smartwatch voor dames? Er zijn keuzes genoeg en om jou op weg te helpen heb ik 5 mooie horloges voor je op een rij gezet, inclusief een mooi Michael Kors dameshorloge. Zeker met de decembermaand in aantocht is deze inspiratie een goede hulp om jou het perfecte cadeau te laten kiezen. Niet alleen voor december, je kunt het altijd op bepaalde gelegenheden cadeau geven. Of als vrouw natuurlijk zelf aanschaffen, want een cadeau voor jezelf is altijd een goede!

Deze horloges voor dames zijn mooie cadeaus

Ga eerst eens polsen (woordspeling!) wat jouw dame in kwestie graag wil hebben en wat voor horloge zij draagt. Als ze een smartwatch draagt en bijvoorbeeld een upgrade wil, dan is het niet zo handig om met een analoog horloge aan te komen. Ik zou het tenminste niet heel geweldig vinden, maar dat ben ik.

Een Garmin smartwatch

Zelf heb ik sinds kort een Garmin horloge , een smartwatch. Ik ben overgestapt van een Fitbit naar een Garmin en het bevalt mij prima. Dit is niet perse een dames horloge, maar voor iedereen geschikt. Deze zijn er ook in verschillende kleuren dus voor ieder wat in het straatje. Waarom een Garmin smartwatch een goed horloge is? Ik vind vooral de functies zoals het bijhouden van slaap, stappen, conditie en de tips die je krijgt heel fijn. Echt een aanrader! Ook heb je bij sommige horloges de opties om je vochtinname bij te houden. Handig als je bijvoorbeeld te weinig water drinkt.

Analoog dames horloge met digitale wijzerplaat

Je hebt ook analoge dames horloges die dan een digitale wijzerplaat hebben. Dat is ook een hele mooie opties, dan heb je een combinatie van beiden. Je hebt ook wel smartwatches die een verwisselbare wijzerplaat hebben. Zo kun je op een digitaal horloge een analoge wijzerplaat laten weergeven. Dat is net wat je handig vindt om de tijd vanaf te lezen. Analoog of digitaal is puur een verschil van smaak.

Michael Kors

Michael Kors is een merk die altijd goed scoort bij dames en een horloge van dat merk valt absoluut in de smaak. Je hebt hier vele soorten en maten in en vooral veel kleuren. Je hebt mooie volledig gouden horloges, met of zonder steentjes, zilveren horloges, maar ook zwarte. Het is een luxe merk die door vrouwen met fashion items ook gewaardeerd wordt. Denk aan tassen en mooie schoenen én dus een mooi Michael Kors horloge. Als de dame in kwestie fan is van het merk, dan zou ik zeker gaan voor een Michael Kors horloge.

Seiko horloges

Een Seiko horloge is ook een hele mooie opties en heeft ook mooie dames horloges. Zelf heb ik net gekeken en ook dit merk heeft prachtige kleuren en soorten. Van een mooi analoog zilveren horloge met een rosé gouden wijzerplaat tot een aanwezig gouden horloge en een subtiel horloge met een zwart bandje. Het heeft dan ook een hele luxe uitstraling en dat pareltje schittert dan ook om je pols.

Goud met zwarte combinatie

Wat voor mij een perfect dames horloge is, dat is een zwart horloge met gouden details. Die kleurencombinatie is al een tijd een grote trend. Niet alleen in sieraden maar ook bijvoorbeeld in woonaccessoires.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?