Lady Speed Stick deodorant review

Lady Speed Stick deodorant review

Ik weet nog dat ik jaren geleden eens las over de Lady Speed stick deodorant. Het was toen best een hype en volgens mij had iemand het meegenomen uit Amerika als ik het me goed herinner. Een paar weken geleden werd er bij mij een pakketje geleverd met daarin de Lady Speed Stick deodorant in 3 verschillende geuren. Shower Fresh, Powder Fresh en Wild Freesia. Nu ben ik al jaren fan van de deodorant van Dove en gebruik die ook het meest, maar dit wekte toch ook wel mijn aandacht. Direct toen het binnen kwam ben ik het gaan gebruiken om te kijken wat de Lady Speed Stick deodorant nu precies is en of het ook echt de hype waard is. De verpakkingen zijn in mijn ogen niet heel erg bijzonder, maar wellicht is het product dat wel.

Lees ook: Dr. Beckmann wasmachine reiniger review, tip!

Lady Speed Stick deodorant

lady speed stick deodorant

De Lady Speed Stick deodorant heeft een paarse verpakking waarop je best wat informatie terug kunt vinden. Zo kun je zien wat het moet doen, wat de inhoud is, de ingrediënten op de achterkant en de beloftes natuurlijk. Deze deodorant belooft bijvoorbeeld hij de natte plekken onder de oksels zal verminderen. Dat is op zich al fijn natuurlijk omdat natte plekken op je kleding niet echt heel erg verzorgd staat al kan je er niet altijd omheen. Toch wel leuk om dit dan uit te proberen om te kijken of de Lady Speed Stick deodorant dat dan echt tegengaat. En natuurlijk de geuren van de deo’s. Ze ruiken alle 3 heel erg fris dus daar ligt het niet aan, al had ik verwacht dat Wild Freesia niet echt mijn ding zou zijn. Dat valt heel erg mee want ook deze ruikt niet vies maar lekker fris. Het is wel even wennen als je een spuit deodorant gewend bent..

lady speed stick deodorant

Want bij deze deodorant werkt het allemaal even anders. Als je naar de bovenstaande foto kijkt dan zie je onderaan een draaiwieltje. Als je daaraan draait dan komt de deodorant naar boven. Op diezelfde manier kun je het ook weer naar binnen draaien. Het is dus wel even een verandering. Een roller deodorant voelt vrij soepel aan, maar deze toch wat minder. Hoewel het minder soepel gaat lukt het prima. Zelf ga ik een paar keer heen en weer en dan zit er genoeg product op de juiste plek. Ik zou hem alleen niet te ver uitdraaien omdat je anders kans hebt dat hij breekt. Als je voldoende opgesmeerd hebt kun je het product weer naar binnendraaien. Dat gaat allemaal heel gemakkelijk en toen kon het testen beginnen.

lady speed stick deodorant

Ik heb de deodorant getest in alle 3 de geuren. Hier heb ik mee gesport of gewoon mee gewerkt en niets bijzonders gedaan. Ben blij dat ik deze kon testen om erachter te komen of het echt een hype is. Een hype wil ik het niet perse noemen, maar ik snap wel waarom mensen deze deo’s heel fijn vinden. Zowel met sporten als tijdens een normale dag zonder sporten begin ik niet naar zweet te ruiken, het irriteert mijn gevoelige huid niet en het verminderd inderdaad de natte plekken. Helemaal droogt bleef het bij mij niet, maar het is zeker wel minder. Mijn favoriete geur is Powder Fresh, zo heerlijk lekker poederig.

De Lady Speed Stick deodorant is onder andere verkrijgbaar via eBay, Notino en bol.com.

Lees ook:
Michael Kors Wonderlust eau fresh
De zomer voorbij en de herfst begint
Doelen die ik wil behalen

Heb jij ervaring met de Lady Speed Stick deodorant?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

9 reacties op “Lady Speed Stick deodorant review

  1. Ik kan me inderdaad ook nog herinneren dat dit een tijd geleden zo’n hype-product was. Momenteel zie je veel reviews van Salt of the earth;-) Ik heb de laatste tijd best veel deo’s ontdekt waar ik tevreden mee was; van The ohm collection en ahava en momenteel ben ik bezig met een roller van dove. Die vind ik verrassend fijn en ik ben best kritisch wanneer het op deo aankomt.

  2. Ik heb geen ervaring met dit merk. Deze bevatten aluminium en dat wil ik niet gebruiken. Ik zweer tegenwoordig bij de natuurlijke deo’s van Salt of the Earth. De steen, de sprays, de rollers – allemaal even goed!

  3. Ik heb ‘em ook gehad en vond ‘em heel fijn, daarna Secret deodorant (zag dat ze die oa ook bij Exclusively verkochten) en die vond ik eigenlijk nog beter. Toen ze eenmaal op waren (iemand had ze voor me meegenomen uit de USA) ging ik op zoek in NL en daar vond ik ze echt veel te duur en ben ik weer andere deo’s gaan gebruiken. Tegenwoordig zijn ze hier ook wat goedkoper geworden zo te zien. Ik vind het zeker deo’s die moeite waard zijn en ga, zodra mijn deo op is hier zeker voor kijken in NL!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.