Lady Speed Stick deodorant review

by Mariska

Ik weet nog dat ik jaren geleden eens las over de Lady Speed stick deodorant. Het was toen best een hype en volgens mij had iemand het meegenomen uit Amerika als ik het me goed herinner. Een paar weken geleden werd er bij mij een pakketje geleverd met daarin de Lady Speed Stick deodorant in 3 verschillende geuren. Shower Fresh, Powder Fresh en Wild Freesia. Nu ben ik al jaren fan van de deodorant van Dove en gebruik die ook het meest, maar dit wekte toch ook wel mijn aandacht. Direct toen het binnen kwam ben ik het gaan gebruiken om te kijken wat de Lady Speed Stick deodorant nu precies is en of het ook echt de hype waard is. De verpakkingen zijn in mijn ogen niet heel erg bijzonder, maar wellicht is het product dat wel.

Lees ook: Dr. Beckmann wasmachine reiniger review, tip!

Lady Speed Stick deodorant

lady speed stick deodorant

De Lady Speed Stick deodorant heeft een paarse verpakking waarop je best wat informatie terug kunt vinden. Zo kun je zien wat het moet doen, wat de inhoud is, de ingrediënten op de achterkant en de beloftes natuurlijk. Deze deodorant belooft bijvoorbeeld hij de natte plekken onder de oksels zal verminderen. Dat is op zich al fijn natuurlijk omdat natte plekken op je kleding niet echt heel erg verzorgd staat al kan je er niet altijd omheen. Toch wel leuk om dit dan uit te proberen om te kijken of de Lady Speed Stick deodorant dat dan echt tegengaat. En natuurlijk de geuren van de deo’s. Ze ruiken alle 3 heel erg fris dus daar ligt het niet aan, al had ik verwacht dat Wild Freesia niet echt mijn ding zou zijn. Dat valt heel erg mee want ook deze ruikt niet vies maar lekker fris. Het is wel even wennen als je een spuit deodorant gewend bent..

lady speed stick deodorant

Want bij deze deodorant werkt het allemaal even anders. Als je naar de bovenstaande foto kijkt dan zie je onderaan een draaiwieltje. Als je daaraan draait dan komt de deodorant naar boven. Op diezelfde manier kun je het ook weer naar binnen draaien. Het is dus wel even een verandering. Een roller deodorant voelt vrij soepel aan, maar deze toch wat minder. Hoewel het minder soepel gaat lukt het prima. Zelf ga ik een paar keer heen en weer en dan zit er genoeg product op de juiste plek. Ik zou hem alleen niet te ver uitdraaien omdat je anders kans hebt dat hij breekt. Als je voldoende opgesmeerd hebt kun je het product weer naar binnendraaien. Dat gaat allemaal heel gemakkelijk en toen kon het testen beginnen.

lady speed stick deodorant

Ik heb de deodorant getest in alle 3 de geuren. Hier heb ik mee gesport of gewoon mee gewerkt en niets bijzonders gedaan. Ben blij dat ik deze kon testen om erachter te komen of het echt een hype is. Een hype wil ik het niet perse noemen, maar ik snap wel waarom mensen deze deo’s heel fijn vinden. Zowel met sporten als tijdens een normale dag zonder sporten begin ik niet naar zweet te ruiken, het irriteert mijn gevoelige huid niet en het verminderd inderdaad de natte plekken. Helemaal droogt bleef het bij mij niet, maar het is zeker wel minder. Mijn favoriete geur is Powder Fresh, zo heerlijk lekker poederig.

De Lady Speed Stick deodorant is onder andere verkrijgbaar via eBay, Notino en bol.com.

Lees ook:
Michael Kors Wonderlust eau fresh
De zomer voorbij en de herfst begint
Doelen die ik wil behalen

Heb jij ervaring met de Lady Speed Stick deodorant?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?