Zó ziet mijn bureau er uit met accessoires

werkplek slaapkamer

Eerder liet ik mijn nieuwe werkplek in het nieuwe huis zien maar dat is alweer veranderd. Dit heb ik gedaan omdat de ruimte in mijn woonkamer al niet heel erg groot is en door het plaatsen van een groot bureau dit alleen maar minder is geworden. Nu heb ik mijn slaapkamer zo veranderd dat mijn bureau van 2 meter breed dus precies in mijn slaapkamer past. Daar heb ik dan ook mijn nieuwe werkplek gemaakt. Het spannende nieuws hieraan is dat ik vanaf 1 november op de vrijdag vrij ben om meer te kunnen werken aan mijn blog en eventueel vaker een event te bezoeken. Vaak kon ik niet in verband met werk en dat is zonde! Nu laat ik je zien hoe mijn bureau er nu uitziet op mijn werkplek in de slaapkamer. Ik zal ook even benoemen wat je ziet en waar ik dat vandaan heb.

Werkplek in de slaapkamer

werkplek in de slaapkamer

Op mijn bureau heb ik een mandje staan waarin ik wat producten bewaar die ik heb ontvangen en nog een review over wil schrijven. Dat vind ik een leuk gezicht en geeft net wat meer sfeer aan mijn werkplek in de slaapkamer. Ik wilde mijn bureau gewoon heel erg leuk aankleden met wat accessoires en andere dingen. Wat je ziet ga ik benoemen:

  • notitieboekje ‘do what you love’ van Action
  • rieten mandje van de kringloopwinkel
  • bronzen draadmandje van Primark Home
  • producten van Kruidvat, Kneipp en Salt of Earth
  • klein klembordje van Action

Het mandje met spulletjes staat rechts op mijn bureau en daarnaast heb ik nog meer staan zoals je ziet op deze foto. Eigenlijk heb ik veel al benoemd, maar niet alles. De glitter etuit, notitieboekje en de mooie doos krijg ik bij de producten van L.O.V en vond ik te mooi om weg te doen. Daarnaast zie je een hele mooie desk planner van Action en een schilderij van Desenio. Maar ik heb er nóg meer op staan. Nu de foto van helemaal links op mijn bureau.

werkplek in de slaapkamer bord

Ook vond ik dit leuke bord met knijpers bij Action. Hoe duur deze precies was weet ik niet, maar dit zal niet meer geweest zijn dan €3,00. Hier wilde ik wat dingetjes ophangen die ik leuk vind. Zo zie je een foto van mijn vader toen hij jong was in een cowboy pak, een kaart met een kat erop die ik voor mijn 18e verjaardag kreeg van mij oma (laatste wat ik kreeg voor ze overleed), een kermis foto van een goede vriendin en mij en nog wat andere dingen. En mijn nieuwe visitekaartjes 🙂 Ik vind mijn nieuwe werkplek in de slaapkamer echt heel erg leuk zo! De foto’s zijn helaas iets minder gelukt door het slechte licht, maar je krijgt wel een hele goede indruk.

Een werkplek in de slaapkamer is dus voor mij eigenlijk het enige dat een beetje past in mijn huisje. Die is namelijk niet heel groot en dan moet je passen en meten. De kastjes van mijn bureau en het blad kun je terugzien in het artikel over mijn samengestelde Alex bureau van Ikea. Het blad dat ik heb gebruikt is 2 meter breed en 60cm diep en zo heb ik dus heel veel ruimte. Heerlijk! Hij staat naast mijn raam waardoor ik ook lekker naar buiten kan kijken naar de leuke kant van de straat. Als jij op zoek bent naar een leuke werkplek voor in de slaapkamer of het aankleden ervan dan kun je ook terecht op Emob.nl voor inspiratie.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook