Saffron Silk Pink

saffron silk pink

Gisteren zagen jullie Saffron Purple Brust en vandaag is het de beurt aan de tweede lak die ik kocht bij de OP = OP Voordeelshop, namelijk Saffron Silk Pink. Hoewel ik al ontzettend veel roze lakjes heb, heb ik echt nooit genoeg. Ik wil zoveel mogelijk tinten en merken testen (liefst budget)! Daarom nam ik deze mooie roze nagellak ook mee. Ik was zeer benieuwd. Zou dit een mooie roze en frisse kleur zijn voor de lente en zomer? Oké, roze kan altijd ;)

Lees ook: Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

Saffron Silk Pink

saffron silk pink

Ik heb al aangegeven bij de vorige lak van dit merk dat ik het flesje heel leuk vind. Wederom vind je hier ook op de bovenzijde de kleur van de lak. Ook hier staan geen ingrediënten op en staat de naam weer op de sticker, die op de dop geplakt zit. Het kwastje vind ik niet onhandig of niet prettig, maar ik heb wel liever de kwastjes van Essence als je het mij vraagt. Verder niets om aan te merken en ziet het er gewoon leuk uit. De vorige lak bleef helaas nog geen eens een dag zitten dus ik hoopte wel dat dit langer zou blijven zitten.

saffron silk pink
saffron silk pink

De droogtijd van deze lak lijkt net iets sneller vergeleken met degene van gisteren. Best vreemd ik! De dekking is met één laagje echt helemaal niet mooi. Je hebt hoe dan ook echt twee lagen nodig om de lak volledig dekkend te krijgen. Hij lakt fijn en fijner dan de vorige lak. Saffron Silk Pink lijkt toch wel net iets langer goed te blijven zitten dan Saffron Purple Brust van gisteren. Daar had ik op de dag zelf allemaal beschadigingen en bij deze heb ik een kleine beschadiging op mijn duim. De rest zit er nog prima op!

Saffron Silk Pink koop je o.a. bij de OP = OP Voordeelshop en kost €1,49. Je krijgt daarvoor 13ml aan lak.

Lees ook:
Essence Need your love & Plump power
Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *