Catrice Robinson Coralsoe (IT PIECES LE)

catrice robinson coralsoe it pieces le

Bij Kruidvat ligt nu de IT PIECES LE in de schappen en daar kwam ik eigenlijk toevallig vandaag achter. Eigenlijk was ik blij verrast dat er mooie lakjes tussen stonden en ik nam onder andere Catrice Robinson Coralsoe mee. Hij is roze en dat is altijd goed, maar hij leek ook weer niet op een roze lak van Catrice die ik al had. Hij is mooi! En op mijn nagels vind ik hem nog vele malen mooier.

Lees ook: Catrice SUNdra (IT PIECES LE)

Catrice Robinson Coralsoe (IT PIECES LE)

catrice robinson coralsoe it pieces le

Als je de naam ‘Robinson Coralsoe’ hoort zou je denken dat het een koraalkleur nagellak zou zijn, maar daar is ‘ie best wel wat te donker voor vind ik eigenlijk. Het is namelijk een mooie opvallende roze kleur die echt van je nagels afknalt. Absoluut geen neon kleur maar wel een hele mooie opvallende kleur. Helemaal leuk voor de lente en de zomer!

catrice robinson coralsoe it pieces le
catrice robinson coralsoe it pieces le

Zoals je ziet is Catrice Robinson Coralsoe echt prachtig en staat hij super mooie op je nagels. Hij lakt fijn, heeft het bekende brede kwastje van Catrice en de droogtijd is vrij snel, zoals we gewend zijn. Wel heb je met deze mooie roze lak twee laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen. Zelf vind ik dat helemaal niet erg, omdat ik dit vaak standaard al doe bij iedere nagellak die ik gebruik. Vind dat vaak net iets mooier staan en de kleur net iets mooier uitkomen.

Op dit moment ligt de Catrice IT PIECES LE in de schappen van Kruidvat. Robinson Coralsoe zit in deze collectie, bevat 10ml aan lak en kost €2,99. Het lakje zit in het standaard flesje dat we kennen van Catrice, niets speciaals.

Ik vind hem echt heel erg mooi!

Lees ook:
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof
China Glaze Flirty Tankini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *