Lucky List #3

by Mariska

Dit vind ik zo’n leuk artikel om bij te houden! Dat je gewoon stil staat bij de dingen die je gelukkig maken of dit nu kleine of wat grotere dingen zijn. Zelf geniet ik echt van de kleine dingetjes en als je dan zo’n artikel weer tikt, dan denk ik daar toch net een beetje extra aan. Ook de afgelopen week zijn er weer wat leuke dingetjes geweest die ik graag wil delen. Hopelijk kunnen jullie ook wat leuke dingetjes opnoemen, groot of klein, waar jullie heel erg gelukkig van zijn geworden afgelopen week :) Dit keer heb ik meer wat ‘steekwoorden’ dan uitgebreid erover te vertellen zoals eten bestellen. Niet minder leuk ;)

♥ gebeld zijn door twee bedrijven voor werk ♥ het mooie weer ♥ eerder licht ’s morgens ♥ gezellig feestje gehad afgelopen zaterdag ♥ Red Bull bosbes smaak ♥ leuke mailtjes van bedrijven ♥ Bassie en Adriaan op tv ♥ op zondag eten bestellen ♥ polsbandje voor mijn Jawbone Up Move ♥ 1200 Bloglovin volgers bereikt ♥ nieuwe oorbellen ♥ foto’s maken voor m’n diary ♥ iemand toch wel heel leuk vinden ♥ nieuwe nagellak ♥ het vooruit kunnen plannen van artikelen ♥ nieuwe lip producten ♥ rode bietjes en rode kool gegeten ♥ fluitende vogels ♥ zoete witte wijntjes ♥ wakker worden zonder wekker ♥ visite kaartjes die ik heb gekregen ♥

En wat ik bedoel met eten bestellen (dit schrijf ik zondagmiddag); vanavond komen mijn zusje en haar vriend bij ons eten en wij gaan eten bestellen. Dit doen we eens in de zoveel tijd en ik zit nu al te bedenken wat ik wil gaan eten, haha. Keuzes genoeg altijd en dat maakt het moeilijk! Ook vind ik dat altijd wel een luxe iets, eten bestellen. Je hoeft alleen maar te wachten en het wordt gebracht :) Wij doen dit altijd via Thuisbezorgd.nl. Ik denk dat ik voor een pizza calzone ga.. of een vier kazen pizza.. hm.

Lees ook:
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
Typische dingen voor de zondag

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?