Essence Need your love & Plump power

essence need your love & essence plump power

Jaaaa, ik heb weer 2 mooie lakjes die perfect zijn voor dit seizoen! Dit keer zijn het weer 2 lakjes van Esssence, Essence Need Your Love en Essence Plump Power. Plump Power is zoals de naam eigenlijk al zegt een donkerpaarse lak en Need Your Love is een hele mooie donkerbruine nagellak, die misschien ook wel iets van bordeauxrood in zich heeft. Ik heb ze al even in huis, maar vind het nu precies de goede timing om te laten zien gezien het slechte weer :) Kijk mee!

Lees ook: Catrice Luxury Lacquers

Essence Need Your Love

essence need your love

Essence Need Your Love is echt een hele donkerbruine kleur. Als ik de naam Need Your Love hoor, denk ik eerder aan een mooie rode lak, maar deze is verre van rood. Evengoed mooi, want donkere kleuren vind ik altijd wel heel mooi op mijn nagels. Je moet er van houden natuurlijk. Deze lak is heel mooi, staat mooi en dekt ook nog eens goed. In principe zou je een goede laag kunnen gebruiken en dan zal die dekken, maar 2 dunne laagjes vind ik altijd net wat beter. Mocht je van mooie donkere (en bruine) kleuren houden, dan raad ik je deze zeker aan. Prachtig!

Essence Plump Power

essence plump power

Essence Plump Power is een donkerpaarse lak, maar dan wel echt heel donkerpaars. Op de foto zie je amper dat het paars is zelfs. In het echt zie je dat wel iets beter, maar je moet evengoed wel goed kijken. Wederom vind ik dit weer een hele mooie kleur. Zelf draag ik wel vaak dit soort kleuren. Vind het niet alleen mooi staan bij dit soort weer, maar het valt ook heel erg op. Essence Plump Power dekt ook wellicht wel in 1 goede laag, maar zelf heb ik er 2 gebruikt omdat dit net iets mooier staat. Over de glans trouwens ook niets te klagen, dat doen ze beide wel goed.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ja, ik ben heel tevreden over deze lakjes en zal ze zeker deze laatste weken van de herfst en de winter gaan dragen. Ze dekken goed, structuur van de lak is fijn en ook lakken ze gewoon goed. Dit vind ik altijd wel bij de lakjes van Essence eigenlijk.

De kleuren vind je bij Trekpleister en Kruidvat voor zo’n kleine 2 euro per stuk. Ze bevatten 8ml aan lak.

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
Essence My love diary
Essence Perfect match & # lucky

Houd jij van donkere kleuren nagellak als deze Essence Need Your Love en Plump Power?
Geverifieerd door MonsterInsights