Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal

Catrice Pink Rock Shock heb ik al een tijdje liggen en ik weet niet waarom ik hem niet eerder heb laten zien. Hij is wederom een roze tint, maar wel een hele speciale. Catrice Pink Rock Shock komt uit de Luxury Lacquers lijn en is een liquid metal versie. Hij was zo ontzettend moeilijk om goed op camera te krijgen door al die glitters die erin zitten! Maar het maakt hem wel heel erg mooi. Sowieso is de combinatie van roze en glitters heel erg mooi en deze heeft ook nog gewoon een hele mooie finish. Kijk mee!

Lees ook: Catrice Thunder from down under (liquid metal)

Geef je nagels een metallic look. Deze Catrice Liquid Metal 10 Pink Rock Shock Luxury Nagellak bestaat uit een combinatie van metallic pigmenten en parelmoerglans, waardoor je nagels glinsteren als vloeibaar metaal.

Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal

Even een close up van de lak in het flesje. Je kunt zien dat hij mooie roze is, een beetje glans bevat en vooral ook roze en gouden glitters. Als je het mij vraagt de perfecte combinatie! Zelf vind ik ook wel dat hij de naam ‘Luxury Lacquer’ mag dragen omdat het er toch luxer uitziet dan de gewone lakjes van Catrice. Het flesje vind ik net iets mooier en strakker en de lak op zich is natuurlijk ook heel anders dan uit de standaard lijn.

catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal
catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal

Dit soort lakken vind ik zelf echt helemaal het einde. Wat Catrice ook over de lak zegt; “bestaat uit een combinatie van metallic pigmenten en parelmoerglans, waardoor je nagels glinsteren als vloeibaar metaal”, dat is ook precies de reden waarom hij zo moeilijk op de foto te krijgen is. Natuurlijk kan het ook liggen aan mijn fotografie skills, maar ik denk dat het lakje ook niet echt meewerkt 😉
Toch hoop ik dat ik jullie een goed beeld heb kunnen geven van de lak. Ik heb echt zoveel foto’s gemaakt en dit zijn de beste die eruit zijn gekomen en die het meest overeen komen met de werkelijkheid.

De nagellak is alleen wel enorm lastig te verwijderen, dus het beste kun je bijvoorbeeld NYC Stripp me off base coat gebruiken!

Catrick Pink Rock Shock is nog steeds te koop bij Kruidvat en kost €3,59. Daar krijg je een prachtig flesje met 11ml aan lak voor terug. Ook is hij online verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lees ook:
Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny)
Catrice Brown Collection

15 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   26 april 2016 / 10:44

   Ja hij lijkt op van die sand lakjes van OPI, alleen de structuur is heel anders 🙂

 1. 25 april 2016 / 22:41

  Ik vind het een erg mooi. Eerst was ik zelf ook helemaal weg van dit soort lakjes. Ik ben nu alleen in mijn simpele nagellak fase. Ik draag de laatste tijd altijd gewoon maar een egaal laagje nagellak 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Quinty – ∆ NYC GET IT ALL! 600 TERRIFICORALMy Profile

 2. Danielleeee
  25 april 2016 / 20:34

  Wat een prachtig kleurtje!

 3. Daphne
  25 april 2016 / 20:33

  Wat een mooi shiny kleurtje!

 4. Dalinka
  25 april 2016 / 20:25

  Ik heb in de winkel een aantal keer naar dit lakje gekeken, maar heb hem nooit meegenomen. Hij is erg mooi! En dat ie lastig te verwijderen is, dacht ik al. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik hem nog niet gekocht heb haha.
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – 6x waarom hardlopen fijn isMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   26 april 2016 / 10:45

   Gewoon kopen en dan die peal off top coat gebruiken 🙂 dat werkt echt super goed!

 5. Manon
  25 april 2016 / 17:48

  Dit is een gave kleur

 6. 25 april 2016 / 16:50

  Super mooie kleur! Perfect voor de zomer! -x-

 7. Crafty Time | Janneke
  25 april 2016 / 15:05

  Hele mooi lakje! Prachtige kleur! xx
  Lees het laatste blogbericht van Crafty Time | Janneke – Wishlist: spiegelreflexMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.