Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal

Catrice Pink Rock Shock heb ik al een tijdje liggen en ik weet niet waarom ik hem niet eerder heb laten zien. Hij is wederom een roze tint, maar wel een hele speciale. Catrice Pink Rock Shock komt uit de Luxury Lacquers lijn en is een liquid metal versie. Hij was zo ontzettend moeilijk om goed op camera te krijgen door al die glitters die erin zitten! Maar het maakt hem wel heel erg mooi. Sowieso is de combinatie van roze en glitters heel erg mooi en deze heeft ook nog gewoon een hele mooie finish. Kijk mee!

Lees ook: Catrice Thunder from down under (liquid metal)

Geef je nagels een metallic look. Deze Catrice Liquid Metal 10 Pink Rock Shock Luxury Nagellak bestaat uit een combinatie van metallic pigmenten en parelmoerglans, waardoor je nagels glinsteren als vloeibaar metaal.

Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)

catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal

Even een close up van de lak in het flesje. Je kunt zien dat hij mooie roze is, een beetje glans bevat en vooral ook roze en gouden glitters. Als je het mij vraagt de perfecte combinatie! Zelf vind ik ook wel dat hij de naam ‘Luxury Lacquer’ mag dragen omdat het er toch luxer uitziet dan de gewone lakjes van Catrice. Het flesje vind ik net iets mooier en strakker en de lak op zich is natuurlijk ook heel anders dan uit de standaard lijn.

catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal
catrice pink rock shock luxury lacquers liquid metal

Dit soort lakken vind ik zelf echt helemaal het einde. Wat Catrice ook over de lak zegt; “bestaat uit een combinatie van metallic pigmenten en parelmoerglans, waardoor je nagels glinsteren als vloeibaar metaal”, dat is ook precies de reden waarom hij zo moeilijk op de foto te krijgen is. Natuurlijk kan het ook liggen aan mijn fotografie skills, maar ik denk dat het lakje ook niet echt meewerkt ;)
Toch hoop ik dat ik jullie een goed beeld heb kunnen geven van de lak. Ik heb echt zoveel foto’s gemaakt en dit zijn de beste die eruit zijn gekomen en die het meest overeen komen met de werkelijkheid.

De nagellak is alleen wel enorm lastig te verwijderen, dus het beste kun je bijvoorbeeld NYC Stripp me off base coat gebruiken!

Catrick Pink Rock Shock is nog steeds te koop bij Kruidvat en kost €3,59. Daar krijg je een prachtig flesje met 11ml aan lak voor terug. Ook is hij online verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lees ook:
Catrice Mrs Boombastic – liquid metal (shiny)
Catrice Brown Collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *