Saffron Purple Brust

by Mariska

Met het merk Saffron was ik nog niet helemaal bekend, qua nagellak. Bij de OP=OP Voordeelshop kwam ik heel veel lakken tegen van Saffron en besloot er drie mee te nemen. Ze kosten maar €1,49 per stuk en dat is natuurlijk heel erg budget. Ik was enorm benieuwd naar de dekking en kwaliteit. De eerste die ik laat zien is Saffron Purple Brust. Aan de tekst ‘Purple’ zou je zeggen dat hij paars is maar dat zie ik er niet echt in terug. Ik vind het meer een bordeaux kleurige nagellak die misschien een beetje naar een bruine tint neigt.

Lees ook: Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black

Saffron Purple Brust

saffron purple brust

Het viel me op dat ze van de simpele flesjes af zijn en dat ze er echt wel leuke flesjes van hebben gemaakt! Door de dop oogt het misschien wat goedkoop maar zelf zit ik daar niet mee. Wat ik leuk vind is dat je bovenop de dop de kleur kunt zien van de lak die erin zit, in deze dus Saffron Purple Brust. Dit is niet helemaal precies, maar zo kun je het wel ongeveer zien. Vind ik een leuk idee! Zeker handig als je heel veel lakjes op dezelfde plek bewaard zoals in een bak. Op het flesje vind je verder totaal geen informatie, behalve op de sticker die op de dop zit. Op de sticker staat de naam van de lak.

saffron purple brust
saffron purple brust

Zelf vind ik de kleur wel mooi eigenlijk, mooi passend bij de herfst en winter. En zoals ik al zei vind ik hem erg neigen naar een bordeaux rode kleur. Hij lakt makkelijk, de structuur is fijn, maar hij dekt niet echt lekker in een laagje. Je hebt wel echt twee laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen. De droogtijd is redelijk snel met de eerste laag. Wel vind ik dat er best een hele chemische lucht vrij komt als je de dop eraf draait.
De houdbaarheid vind ik wel een stukje minder te noemen. Op de dag zelf had ik al verschillende beschadigingen aan de lak en dat is toch wel jammer. Aan de andere kant; ze zijn wel heel erg goedkoop dus verwacht je er ook weer niet teveel van. Zelf vind ik het het waard voor wat je er voor krijgt. Gewoon een leuke budget lak!

Saffron Purple Brust koop je o.a. bij de OP=OP Voordeelshop en kost €1,49 per flesje. Je krijgt hiervoor 13ml aan lak.

Lees ook:
Essence Kiss me Freddy
W7 Powder Pearl

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?