Rude Cosmetics Romantic Nights eyeshadow palette

rude cosmetics romantic nights palette the lingerie collection

Even geleden bestelde ik bij Boozyshop het Rude Cosmetics Romantic Nights oogschaduw palette. Eigenlijk werd ik ook een beetje getriggerd door de leuke voorkant, want ik had nog nooit van het merk Rude Cosmetics gehoord. De voorkant sprak me echt al direct aan net als de rest van de collectie. Toch maar even alleen bij dit oogschaduw palette gelaten, haha. Eigenlijk heb ik hem al een tijdje in huis en is de review dus best wel laat. Maar ik zie er nooit wat over op andere blogs dus ik dacht dat dit het juiste moment zou zijn.

Rude Cosmetics Romantic Nighs – the Lingerie Collection

rude cosmetics romantic nights palette the lingerie collection 3
rude cosmetics romantic nights palette the lingerie collection colours

Het Rude Cosmetics Romantic Nights palette kocht ik op het moment dat ik rood haar had met een donkere uitgroei. Sowieso houd ik van wat dikker opgemaakte ogen dus deze mooie kleuren wilde ik heel graag hebben. Eigenlijk gebruikte ik wel steeds dezelfde kleuren een beetje maar wel in een hele mooie look als je het mij vraagt die goed paste bij mijn haarkleur. Als je naar onder scrolt vind je ook een foto. De kleuren die ik vaak gebruik zijn Come Closer, Romance en Satin Sheets als randje onder mijn oog. En natuurlijk heb ik de swatches voor je.

Rude Cosmetics Romantic Nights swatches

rude cosmetics romantic nights palette swatches 1e rij

Whisper – So Sheer – Pantyhose – Meant to be

Helaas valt deze rij wel een beetje weg en gebruik ik dan ook bijna nooit. Ga liever voor de wat donkerdere kleuren.

rude cosmetics romantic nights palette swatches 2e rij

Come Closer – Brassiere – Delicate – Hold me

rude cosmetics romantic nights palette swatches 3e rij

Garter Belt – Lace – Kiss Me – Romance

rude cosmetics romantic nights palette swatches 4e rij

Promise – All I want – Teddy – Satin Sheets

De swatches vind ik wel redelijk moet ik zeggen en komen goed uit de verf op mijn arm. De kleuren vind ik ook erg mooi warm en bij het swatchen zijn ze helemaal niet poederig. Dat vind ik dus echt een pluspunt. Bij het aanbrengen op mijn oogleden heb je geen last van fall out, ook nog een super pluspunt! Mag ik ook wel verwachten persoonlijk van zo’n prijs voor het palette. 2 tientjes leg ik niet zo snel neer namelijk. Al is dat persoonlijk :)

57311652 2270347786566071 5035577304604999680 n

Op de look hierboven heb ik een aantal kleuren gebruikt uit het Rude Cosmetics Romantic Nights palette. Nu ben ik geen blend queen om het zo maar te noemen, maar ik heb toch 2 kleuren gebruikt op mijn ooglid. Op mijn bewegend ooglid heb ik de kleur Romance gebruikt  die een beetje donker bordeauxrood is van kleur. Vind ik dus heel mooi bij blauwe ogen en mijn donkere haar. In de arcadeboog heb ik Brassiere gebruikt die een beetje taupe paars van kleur is. Beetje lastig uit te leggen, maar die valt er zo mooi boven.

Op mijn waterlijn heb ik weleens oogpotlood, maar uit het palette gebruik ik de kleur Satin Sheets. Dat is een hele mooie koele donkerbruine kleur. Past er precies bij ook. Met een zwarte kleur op je waterlijn is het toch wat harder dan de donkerbruine kleur. Dat maakt het allemaal wat minder hard en wat softer.

Conclusie

rude cosmetics romantic nights palette pinterest

Ik ben nog steeds heel blij met het palette ondanks dat het voor mijn doen wel wat geld is. Zo vaak gebruik(te) ik immers geen oogschaduw, maar hier ben ik erg tevreden over. Allereerst natuurlijk de uitstraling wat ik heel vet vind, de kleuren zijn allemaal wel mooi en de pigmentatie is ook wel goed. Met een mooie primer eronder komen de kleuren nog veel mooier en beter uit. Een goede aankoop dus en kan hem zeker aanraden!

Het Rude Cosmetics Romantic Nights palette uit de Lingerie Collection kost €19,95 en is verkrijgbaar bij Boozyshop.

Lees ook:

Nabla Cutie palette Nude review en look
OPVBeauty Spotlight eyeshadow palette review + swatches
The Balm Meet Matte Hughes Nude review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *